ПАР залишається альтернативним джерелом поставок вугілля для ПАТ «Центренерго»

1.02.2017 Про це, зокрема, йшлося під час зустрічі в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Коземка Олега Мироновича з Надзвичайним і Повноважним Послом Південно-Африканської Республіки в Україні паном Крістіаном Альбертусом Бассоном 1 лютого 2017 року.Під час зустрічі О.Коземко поінформував Посла про роботу Товариства та поточний…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» посилює комунікаційну та міжнародну діяльність

26.01.2017 Для формування нових напрямків комунікаційної стратегії ПАТ «Центренерго»,  посилення  зв’язків з громадськістю та міжнародною спільнотою в Товаристві створено Департамент зовнішніх комунікацій. До його компетенції віднесено питання розвитку та підтримки зовнішньоекономічних зв’язків компанії, оперативного інформування…Читати далі →

Привітання з Днем енергетика

22.12.2016 Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі, дорогі колеги!Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників галузі з професійним святом - Днем енергетика!Підприємства електроенергетики, без перебільшення, можна назвати стратегічно важливим і надійним фундаментом, що забезпечує надійну роботу промислового сектора,…Читати далі →

Спортивне свято вдалося!

19.12.2016 ПАТ «Центренерго» та його персонал живе не тільки трудовими буднями, а й захоплюючими колективними заходами, які проводяться серед структурних підрозділів Товариства. Прикладом цього є спортивні змагання. Спортивні ігри – це завжди яскраве свято, де, незважаючи на конкуренцію і суперництво, панує атмосфера дружби і солідарності,…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» спростовує недостовірну інформацію, озвучену народним депутатом Сергієм Лещенком, щодо закупівлі газу за завищеною ціною

13.12.2016 ПАТ «Центренерго» готує позов до суду і вимагатиме від народного депутата України Сергія Лещенка спростувати недостовірну інформацію щодо закупівлі газу за завищеною ціною, про яку він заявив в ефірі програми «Шустер.Live» 9 грудня 2016 року. Керівництво ПАТ «Центренерго» готове надати суду розрахункові документи, що спростовують…Читати далі →

Засідання ГО «Всеукраїнська Рада ветеранів праці енергетики"

8.12.2016 7 грудня в конференц-залі Трипільської ТЕС відбулося розширене виїзне засідання правління ГО «Всеукраїнська Рада ветеранів праці енергетики». В ході засідання Голова Правління організації Семен Поташник розповів про: роботу Правління в 2016 році; підсумки проведення звітно-виборчої конференції, яка відбулася 14 жовтня на ТЕЦ-5;…Читати далі →