Новини

ПАТ «Центренерго» спростовує недостовірну інформацію, озвучену народним депутатом Сергієм Лещенком, щодо закупівлі газу за завищеною ціною

13.12.2016 ПАТ «Центренерго» готує позов до суду і вимагатиме від народного депутата України Сергія Лещенка спростувати недостовірну інформацію щодо закупівлі газу за завищеною ціною, про яку він заявив в ефірі програми «Шустер.Live» 9 грудня 2016 року. Керівництво ПАТ «Центренерго» готове надати суду розрахункові документи, що спростовують…Читати далі →

Засідання ГО «Всеукраїнська Рада ветеранів праці енергетики"

8.12.2016 7 грудня в конференц-залі Трипільської ТЕС відбулося розширене виїзне засідання правління ГО «Всеукраїнська Рада ветеранів праці енергетики». В ході засідання Голова Правління організації Семен Поташник розповів про: роботу Правління в 2016 році; підсумки проведення звітно-виборчої конференції, яка відбулася 14 жовтня на ТЕЦ-5;…Читати далі →

Конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго» гідно оцінила виконання умов Колективного договору

5.12.2016 Загальна конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго», яка відбулася 1 грудня 2016 року на Черкащині, поставила оцінку «добре» роботі Адміністрації та Раді профспілкових комітетів ПАТ «Центренерго» по виконанню у поточному році умов Колективного договору, який укладено між власником та трудовим колективом на 2016-2018 роки.…Читати далі →

Обсяги вугілля на складах ТЕС ПАТ «Центренерго» перевищують встановлені норми незнижуваних запасів

29.11.2016 З 25 листопада 2016 року вступили в дію зміни до Правил роботи Оптового ринку електроенергії, згідно з якими Розпорядник системи розрахунків (ДП «Енергоринок») має право протягом осінньо-зимового періоду не включати в графік покриття добового навантаження енергоблоки теплоелектростанцій, на яких запаси вугілля нижче норм незнижуваних…Читати далі →

Кращих представників оперативного персоналу ТЕС виявили змагання

28.11.2016 Однією з ознак конкурентоспроможної компанії є команда професіоналів. Вдосконаленню професійних знань персоналу, освоєнню нових спеціальних навичок і умінь  сприяють  проведення професійних тренувань та змагань серед персоналу, які дозволяють підвищувати продуктивність праці, максимально якісно виконувати функціональні…Читати далі →

Загострюється контроль безпеки робіт на підприємстві

11.11.2016 З метою вжиття додаткових організаційних заходів щодо запобігання нещасним випадкам, посилення контролю за дотриманням вимог безпеки під час виконання робіт на енергетичному обладнанні підприємств в осінньо-зимовий опалювальний сезон, на виконання наказу Міненерговугілля України від 10.11.2016 № 721, з 14 по 18 листопада 2016 року у…Читати далі →