Новини

Конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго» гідно оцінила виконання умов Колективного договору

5.12.2016 Загальна конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго», яка відбулася 1 грудня 2016 року на Черкащині, поставила оцінку «добре» роботі Адміністрації та Раді профспілкових комітетів ПАТ «Центренерго» по виконанню у поточному році умов Колективного договору, який укладено між власником та трудовим колективом на 2016-2018 роки.…Читати далі →

Обсяги вугілля на складах ТЕС ПАТ «Центренерго» перевищують встановлені норми незнижуваних запасів

29.11.2016 З 25 листопада 2016 року вступили в дію зміни до Правил роботи Оптового ринку електроенергії, згідно з якими Розпорядник системи розрахунків (ДП «Енергоринок») має право протягом осінньо-зимового періоду не включати в графік покриття добового навантаження енергоблоки теплоелектростанцій, на яких запаси вугілля нижче норм незнижуваних…Читати далі →

Кращих представників оперативного персоналу ТЕС виявили змагання

28.11.2016 Однією з ознак конкурентоспроможної компанії є команда професіоналів. Вдосконаленню професійних знань персоналу, освоєнню нових спеціальних навичок і умінь  сприяють  проведення професійних тренувань та змагань серед персоналу, які дозволяють підвищувати продуктивність праці, максимально якісно виконувати функціональні…Читати далі →

Загострюється контроль безпеки робіт на підприємстві

11.11.2016 З метою вжиття додаткових організаційних заходів щодо запобігання нещасним випадкам, посилення контролю за дотриманням вимог безпеки під час виконання робіт на енергетичному обладнанні підприємств в осінньо-зимовий опалювальний сезон, на виконання наказу Міненерговугілля України від 10.11.2016 № 721, з 14 по 18 листопада 2016 року у…Читати далі →

Знайомимо з виробництвом. Готуємо кадри

1.11.2016 Вже стало доброю традицією у енергетиків ПАТ «Центренерго» знайомити підростаюче покоління з сучасним енергетичним виробництвом, розширюючи уявлення школярів про професію енергетика і прививати інтерес до неї.Вихованці Світлодарського Центру дитячої та юнацької творчості і читачі дитячої бібліотеки 28 жовтня були запрошені…Читати далі →

Комплексне навчання на мазутному господарстві ТпТЕС

28.10.2016 27 жовтня на території мазутного господарства цеху паливоподачі Трипільської ТЕС відбулося практичне навчальне відпрацювання комплексу заходів з цивільного захисту, при виникненні надзвичайної ситуації техногенного характеру. В ході навчання були відпрацьовані дії керівного складу та об’єктових формувань цивільного захисту,…Читати далі →