Знайомимо з виробництвом. Готуємо кадри

1.11.2016 Вже стало доброю традицією у енергетиків ПАТ «Центренерго» знайомити підростаюче покоління з сучасним енергетичним виробництвом, розширюючи уявлення школярів про професію енергетика і прививати інтерес до неї.Вихованці Світлодарського Центру дитячої та юнацької творчості і читачі дитячої бібліотеки 28 жовтня були запрошені…Читати далі →

Комплексне навчання на мазутному господарстві ТпТЕС

28.10.2016 27 жовтня на території мазутного господарства цеху паливоподачі Трипільської ТЕС відбулося практичне навчальне відпрацювання комплексу заходів з цивільного захисту, при виникненні надзвичайної ситуації техногенного характеру. В ході навчання були відпрацьовані дії керівного складу та об’єктових формувань цивільного захисту,…Читати далі →

Інформація щодо фінансово-господарської діяльності ПАТ «Центренерго» за 9 місяців 2016 року

25.10.2016 Результати фінансово-господарської діяльності ПАТ «Центренерго» за 9 місяців 2016 року свідчать про суттєве зростання обсягу виробництва та впевнену стабілізацію фінансового становища Товариства.Так, за 9 місяців 2016 року чистий прибуток ПАТ «Центренерго» склав 1 021,5  млн.грн.  Для порівняння збиток за аналогічний період 2015…Читати далі →

Дирекція ПАТ «Центренерго» ініціювала підвищення заробітної плати працівникам

25.10.2016 24 жовтня в ПАТ «Центренерго» відбулося засідання Дирекції щодо розгляду питання підвищення заробітної плати персоналу Товариства. У зв’язку із суттєвим покращенням фінансово-економічного становища Товариства, зростанням показників прибутковості діяльності, рентабельності виробництва, підвищенням ефективності праці та наявності…Читати далі →

ТЕС ПАТ «Центренерго» своєчасно розпочали теплопостачання

13.10.2016 Підприємства ПАТ «Центренерго» розпочали подачу тепла на об’єкти соціальної сфери міст і селищ енергетиків. У дитсадках, школах, лікарнях та інших закладах міст Українка, Світлодарськ та селища Слобожанське з 10 жовтня вже увімкнули опалення відповідно до розпоряджень місцевих адміністрацій у зв’язку з різким зниженням температури…Читати далі →

З Днем міста!

12.09.2016 Цьогоріч 47 років відзначатиме Трипільська ТЕС з дня пуску першого енергоблоку й 49-ту річницю святкує місто-супутник, яке виросло поблизу, одночасно з будівництвом електростанції. Саме завдяки будівництву Трипільської ТЕС було закладено фундамент нашої перлини на Дніпрі – Українки.Раніше містом постійно опікувалось керівництво…Читати далі →