Дирекція ПАТ «Центренерго» ініціювала підвищення заробітної плати працівникам

25.10.2016 24 жовтня в ПАТ «Центренерго» відбулося засідання Дирекції щодо розгляду питання підвищення заробітної плати персоналу Товариства. У зв’язку із суттєвим покращенням фінансово-економічного становища Товариства, зростанням показників прибутковості діяльності, рентабельності виробництва, підвищенням ефективності праці та наявності…Читати далі →

ТЕС ПАТ «Центренерго» своєчасно розпочали теплопостачання

13.10.2016 Підприємства ПАТ «Центренерго» розпочали подачу тепла на об’єкти соціальної сфери міст і селищ енергетиків. У дитсадках, школах, лікарнях та інших закладах міст Українка, Світлодарськ та селища Слобожанське з 10 жовтня вже увімкнули опалення відповідно до розпоряджень місцевих адміністрацій у зв’язку з різким зниженням температури…Читати далі →

З Днем міста!

12.09.2016 Цьогоріч 47 років відзначатиме Трипільська ТЕС з дня пуску першого енергоблоку й 49-ту річницю святкує місто-супутник, яке виросло поблизу, одночасно з будівництвом електростанції. Саме завдяки будівництву Трипільської ТЕС було закладено фундамент нашої перлини на Дніпрі – Українки.Раніше містом постійно опікувалось керівництво…Читати далі →

Привітання шахтарям України з професійним святом

28.08.2016 Шановні друзі, колеги, партнери!Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників та ветеранів вугільної галузі з професійним святом - Днем шахтаря!У цей святковий день хочеться висловити вам слова глибокої вдячності за відповідальне і сумлінне ставлення до вашої нелегкої праці, за вміння залишатися вірними шахтарським традиціям.Сьогодні…Читати далі →

Імпортоване вугілля почало надходити на склади ТЕС

26.08.2016 25 серпня в ДП «Морський торговельний порт «Южний», (м. Одеса) після проведення митних процедур став під розвантаження балкер CORONIS з вантажем 71,7 тис. тон енергетичного вугілля з Південно-Африканської республіки. Найближчим часом перші 50 вагонів буде відправлено на склади Трипільської ТЕС. Повне розвантаження всіх контейнерів судна…Читати далі →

Вітання з Днем Незалежності України

23.08.2016 Шановні друзі!Трудовий колектив ПАТ «Центренерго» сердечно вітає вас із Днем Незалежності - найважливішим святом Української Державності!Святкуючи 25-у річницю незалежності, ми згадуємо про покоління, що творили націю, боролися за свободу і державність та думаємо про день завтрашній, усвідомлюючи відповідальність перед майбутнім,…Читати далі →