Привітання шахтарям України з професійним святом

28.08.2016 Шановні друзі, колеги, партнери!Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників та ветеранів вугільної галузі з професійним святом - Днем шахтаря!У цей святковий день хочеться висловити вам слова глибокої вдячності за відповідальне і сумлінне ставлення до вашої нелегкої праці, за вміння залишатися вірними шахтарським традиціям.Сьогодні…Читати далі →

Імпортоване вугілля почало надходити на склади ТЕС

26.08.2016 25 серпня в ДП «Морський торговельний порт «Южний», (м. Одеса) після проведення митних процедур став під розвантаження балкер CORONIS з вантажем 71,7 тис. тон енергетичного вугілля з Південно-Африканської республіки. Найближчим часом перші 50 вагонів буде відправлено на склади Трипільської ТЕС. Повне розвантаження всіх контейнерів судна…Читати далі →

Вітання з Днем Незалежності України

23.08.2016 Шановні друзі!Трудовий колектив ПАТ «Центренерго» сердечно вітає вас із Днем Незалежності - найважливішим святом Української Державності!Святкуючи 25-у річницю незалежності, ми згадуємо про покоління, що творили націю, боролися за свободу і державність та думаємо про день завтрашній, усвідомлюючи відповідальність перед майбутнім,…Читати далі →

Тепломережі до проходження зими готові

17.08.2016 Підготовка комунікацій для надійного теплопостачання є одним з пріоритетних напрямків роботи ПАТ «Центренерго» в рамках підготовки до опалювального сезону. З травня поточного року, у відповідності до наказу Міненерговугілля №834 від 22.12.2015 «Про підготовку обладнання електростанцій та теплових мереж до надійної та ефективної…Читати далі →

Відбулися збори акціонерів ПАТ «Центренерго»

22.07.2016 22 липня поточного року відбулися позачергові загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго» за підсумками діяльності Товариства у 2014-2015 роках.Збори були скликані на вимогу держави — головного акціонера Товариства – Фонду державного майна України (далі -  ФДМУ), якому передано 78,29% акцій ПАТ «Центренерго».…Читати далі →

Змагання визначили найкращу пожежну дружину енергетиків Центренерго

30.06.2016 Успішно боротись з вогнем можуть тільки сильні, швидкі і витривалі. Це стосується не тільки формувань професійних пожежних, а й пожежних дружин Добровільної пожежної охорони (далі - ДПО) підприємств. Отримати нагоду продемонструвати всі свої вміння та навички, закріпити знання та підвищити свою бойову готовність змогли члени…Читати далі →