Вітання з Днем Незалежності України

23.08.2016 Шановні друзі!Трудовий колектив ПАТ «Центренерго» сердечно вітає вас із Днем Незалежності - найважливішим святом Української Державності!Святкуючи 25-у річницю незалежності, ми згадуємо про покоління, що творили націю, боролися за свободу і державність та думаємо про день завтрашній, усвідомлюючи відповідальність перед майбутнім,…Читати далі →

Тепломережі до проходження зими готові

17.08.2016 Підготовка комунікацій для надійного теплопостачання є одним з пріоритетних напрямків роботи ПАТ «Центренерго» в рамках підготовки до опалювального сезону. З травня поточного року, у відповідності до наказу Міненерговугілля №834 від 22.12.2015 «Про підготовку обладнання електростанцій та теплових мереж до надійної та ефективної…Читати далі →

Відбулися збори акціонерів ПАТ «Центренерго»

22.07.2016 22 липня поточного року відбулися позачергові загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго» за підсумками діяльності Товариства у 2014-2015 роках.Збори були скликані на вимогу держави — головного акціонера Товариства – Фонду державного майна України (далі -  ФДМУ), якому передано 78,29% акцій ПАТ «Центренерго».…Читати далі →

Змагання визначили найкращу пожежну дружину енергетиків Центренерго

30.06.2016 Успішно боротись з вогнем можуть тільки сильні, швидкі і витривалі. Це стосується не тільки формувань професійних пожежних, а й пожежних дружин Добровільної пожежної охорони (далі - ДПО) підприємств. Отримати нагоду продемонструвати всі свої вміння та навички, закріпити знання та підвищити свою бойову готовність змогли члени…Читати далі →

Дружини добровільної пожежної охорони підвищують рівень бойової готовності

22.06.2016 Сьогодні, 22 червня, о 09:00 на Зміївській ТЕС, після урочистої церемонії відкриття, розпочалися змагання дружин добровільної пожежної охорони (ДПО) відокремлених підрозділів ПАТ «Центренерго». Упродовж трьох днів на території навчального центру і полігону підготовки пожежних (район берегової насосної станції №2 Зміївської ТЕС)…Читати далі →

Інформація щодо нещасного випадку на Трипільській ТЕС

14.06.2016 На Трипільській ТЕС о 10:00 під час  проведення ремонтних робіт  на водневому  ресивері  відбувся «хлопок». В результаті інциденту постраждало двоє працівників Трипільської  ТЕС, які  після надання медичної допомоги, з опіками були госпіталізовані до лікарні. Стан постраждалих наразі задовільний.Обладнання Трипільської…Читати далі →