В ДП "СЦПК" відбулися чергові змагання з професійної майстерності

14.12.2015 З 9 по 11 грудня 2015 року на базі «Спеціалізованого центру з підготовки кадрів» (ДП "СЦПК") в місті Українка Київської області відбулися вже традиційні змагання професійної майстерності серед працівників оперативного персоналу Зміївської та Трипільської ТЕС ПАТ «Центренерго». Впродовж трьох днів учасники демонстрували свої знання…Читати далі →

На Трипільську ТЕС почали надходити вагони з південно-африканським вугіллям

10.12.2015 Перші 43 вагони з південно-африканським енергетичним вугіллям 9 грудня надійшли на Трипільську ТЕС та вивантажені на вугільний склад. Ще 159 вагонів на сьогодні прямують з порту до станції Трипілля-Дніпровське.На ранок 10 грудня в порту розвантажено 134 тис. тон вугілля з трюмів судна «BULK CHINA», яке 5 грудня прибуло до порту «Южний»…Читати далі →

Відео інтерв’ю в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Олега Коземка телеканалу NewsOne 7 грудня 2015 року

8.12.2015 В.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Олег Миронович Коземко дав інтерв’ю телеканалу NewsOne, в якому висвітлив питання щодо фінансового стану компанії, готовності основного генеруючого обладнання до проходження ОЗП 2015-2016 років, забезпечення потужностей паливом та окреслив перспективні напрямки реформування та розвитку…Читати далі →

Вугілля з Південно-Африканської республіки прибуло до України

7.12.2015 5-го грудня у порт призначення ДП «Морський торговельний порт «Южний» прибув балкер «BULK CHINA» з 168 тис. тон імпортованого вугілля для ПАТ «Центренерго». Після проведення митних процедур розпочато роботи по розвантаженню та транспортуванню вугілля на Трипільську ТЕС. На повне розвантаження судна необхідно 8-9 днів. Контроль якісних…Читати далі →

Центренерго повертається до прибуткової роботи

2.12.2015 На фоні наближення зимових холодів та перебоїв з надходженням в Україну вугілля з Російської Федерації та Донбасу проблема проходження опалювального сезону на сьогодні постала дуже гостро. У цьому ключі ефективна та стабільна робота державної енергогенеруючої компанії ПАТ «Центренерго» є вкрай важливою у забезпеченні збалансованої…Читати далі →

З відповідальністю за колектив та підприємство

20.11.2015 Виконання зобов'язань Колективного договору ПАТ «Центренерго» у 2015 році визнано задовільним. Таку оцінку трудовий колектив виставив роботі Дирекції та Раді профспілкових комітетів на Загальній конференції ПАТ «Центренерго», яка відбулася 19 листопада 2015 року. Загальному форуму соціальної відповідальності передували конференції,…Читати далі →