Центренерго повертається до прибуткової роботи

2.12.2015 На фоні наближення зимових холодів та перебоїв з надходженням в Україну вугілля з Російської Федерації та Донбасу проблема проходження опалювального сезону на сьогодні постала дуже гостро. У цьому ключі ефективна та стабільна робота державної енергогенеруючої компанії ПАТ «Центренерго» є вкрай важливою у забезпеченні збалансованої…Читати далі →

З відповідальністю за колектив та підприємство

20.11.2015 Виконання зобов'язань Колективного договору ПАТ «Центренерго» у 2015 році визнано задовільним. Таку оцінку трудовий колектив виставив роботі Дирекції та Раді профспілкових комітетів на Загальній конференції ПАТ «Центренерго», яка відбулася 19 листопада 2015 року. Загальному форуму соціальної відповідальності передували конференції,…Читати далі →

Персонал Трипільської ТЕС довів свою готовність до дій в надзвичайних ситуаціях

Зміївська ТЕС відновила роботу

9.10.2015 Сьогодні на Зміївській ТЕС після завершення пускових операцій підключено до енергомережі енергоблок №5, який забезпечить надійне теплопостачання споживачів смт. Комсомольське. Дитячі садочки, медичні та учбові заклади селища в першу чергу будуть забезпечені теплом та гарячою водою. В подальшому до централізованого опалення…Читати далі →

Обрано новий склад Ради профкому ПАТ «Центренерго»

7.10.2015 2 жовтня 2015 року на Зміївській ТЕС відбулася звітно-виборна профспілкова конференція ПАТ «Центренерго».  У її роботі взяли участь 53 делегати. На конференцію було запрошено голову Харківської обласної організації «Укрелектропрофспілки» Кригіна Миколу Івановича, директора з загальних питань, охорони праці та цивільного захисту…Читати далі →

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Японським центром вугільної енергетики та ПАТ «Центренерго»

2.10.2015 2 жовтня 2015 року на Трипільській ТЕС відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Японським центром вугільної енергетики (JCOAL) та ПАТ «Центренерго» по проекту демонстрації японських технологій.  Метою цього Меморандуму є сприяння проведенню обмірів вузлів проточної частини турбоагрегату №4 Трипільської ТЕС для…Читати далі →