Зміївська ТЕС відновила роботу

9.10.2015 Сьогодні на Зміївській ТЕС після завершення пускових операцій підключено до енергомережі енергоблок №5, який забезпечить надійне теплопостачання споживачів смт. Комсомольське. Дитячі садочки, медичні та учбові заклади селища в першу чергу будуть забезпечені теплом та гарячою водою. В подальшому до централізованого опалення…Читати далі →

Обрано новий склад Ради профкому ПАТ «Центренерго»

7.10.2015 2 жовтня 2015 року на Зміївській ТЕС відбулася звітно-виборна профспілкова конференція ПАТ «Центренерго».  У її роботі взяли участь 53 делегати. На конференцію було запрошено голову Харківської обласної організації «Укрелектропрофспілки» Кригіна Миколу Івановича, директора з загальних питань, охорони праці та цивільного захисту…Читати далі →

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Японським центром вугільної енергетики та ПАТ «Центренерго»

2.10.2015 2 жовтня 2015 року на Трипільській ТЕС відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Японським центром вугільної енергетики (JCOAL) та ПАТ «Центренерго» по проекту демонстрації японських технологій.  Метою цього Меморандуму є сприяння проведенню обмірів вузлів проточної частини турбоагрегату №4 Трипільської ТЕС для…Читати далі →

В ході круглого столу обговорені питання підготовки до опалювального сезону

22.09.2015 Виконуючий обов’язки генерального директора ПАТ «Центренерго» Олег Коземко сьогодні, 22 вересня, взяв участь у роботі круглого столу на тему «Сто днів до зими. Частина 5. Вугільні теплоелектростанції. Де обіцяна «гора» вугілля?», організований Центром досліджень енергетики (EiRCenter.com).В Українському кризовому медіа-центрі зібралися…Читати далі →

Оголошено проведення Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

15.09.2015 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго»Повідомлення про проведення загальних зборівШановні акціонери! ПАТ «Центренерго» (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляє, що 16.10.2015 р. об 11.00 год. за адресою: 04053, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська (раніше - Воровського),…Читати далі →

За шкільні парти з новими силами та враженнями

8.09.2015 Виконуючи свої соціальні зобов’язання, ПАТ «Центренерго» приділяє увагу зміцненню здоров'я дітей енергетиків шляхом організації їх літнього відпочинку. Не зважаючи на складний фінансовий стан підприємства, статті дитячого оздоровлення отримали пріоритетне фінансування. Загальний бюджет на придбання путівок до санаторіїв-профілакторіїв…Читати далі →