В ході круглого столу обговорені питання підготовки до опалювального сезону

22.09.2015 Виконуючий обов’язки генерального директора ПАТ «Центренерго» Олег Коземко сьогодні, 22 вересня, взяв участь у роботі круглого столу на тему «Сто днів до зими. Частина 5. Вугільні теплоелектростанції. Де обіцяна «гора» вугілля?», організований Центром досліджень енергетики (EiRCenter.com).В Українському кризовому медіа-центрі зібралися…Читати далі →

Оголошено проведення Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

15.09.2015 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго»Повідомлення про проведення загальних зборівШановні акціонери! ПАТ «Центренерго» (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляє, що 16.10.2015 р. об 11.00 год. за адресою: 04053, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська (раніше - Воровського),…Читати далі →

За шкільні парти з новими силами та враженнями

8.09.2015 Виконуючи свої соціальні зобов’язання, ПАТ «Центренерго» приділяє увагу зміцненню здоров'я дітей енергетиків шляхом організації їх літнього відпочинку. Не зважаючи на складний фінансовий стан підприємства, статті дитячого оздоровлення отримали пріоритетне фінансування. Загальний бюджет на придбання путівок до санаторіїв-профілакторіїв…Читати далі →

Виконання повноважень Генерального директора ПАТ «Центренерго» покладено на Олега Коземка

Фінансово-економічні показники ПАТ "Центренерго" (серпень 2015 року)

3.09.2015  № Показники   Одиниці виміру Місяць серпень  З початку року  1.  Обсяг виробітку електроенергії  млн.кВтг  777,170   5356,245  2.  Відпуск в енергоринок  млн.кВтг  712,408   4856,899 …Читати далі →

Служба пожежної безпеки та цивільного захисту ПАТ «Центренерго» посилює заходи безпеки

28.08.2015 Служба пожежної безпеки та цивільного захисту ПАТ «Центренерго» регулярно проводить на підприємстві заходи щодо посилення безпеки та захисту населення у пожежонебезпечний період. З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру (пожеж, загорянь та аварій техногенного характеру) та оперативного…Читати далі →