За шкільні парти з новими силами та враженнями

8.09.2015 Виконуючи свої соціальні зобов’язання, ПАТ «Центренерго» приділяє увагу зміцненню здоров'я дітей енергетиків шляхом організації їх літнього відпочинку. Не зважаючи на складний фінансовий стан підприємства, статті дитячого оздоровлення отримали пріоритетне фінансування. Загальний бюджет на придбання путівок до санаторіїв-профілакторіїв…Читати далі →

Виконання повноважень Генерального директора ПАТ «Центренерго» покладено на Олега Коземка

Фінансово-економічні показники ПАТ "Центренерго" (серпень 2015 року)

3.09.2015  № Показники   Одиниці виміру Місяць серпень  З початку року  1.  Обсяг виробітку електроенергії  млн.кВтг  777,170   5356,245  2.  Відпуск в енергоринок  млн.кВтг  712,408   4856,899 …Читати далі →

Служба пожежної безпеки та цивільного захисту ПАТ «Центренерго» посилює заходи безпеки

28.08.2015 Служба пожежної безпеки та цивільного захисту ПАТ «Центренерго» регулярно проводить на підприємстві заходи щодо посилення безпеки та захисту населення у пожежонебезпечний період. З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру (пожеж, загорянь та аварій техногенного характеру) та оперативного…Читати далі →

Вітаємо нагороджених

28.08.2015 Указом Президента України №491/2015 від 21 серпня 2015 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України», за значний особистий внесок у державне будівництво, консолідацію українського суспільства, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, активну громадську…Читати далі →

Фінансово-економічні показники ПАТ «Центренерго» (липень 2015 року)

26.08.2015  № Показники   Одиниці виміру Місяць липень  З початку року  1.  Обсяг виробітку електроенергії  млн.кВтг  844,283   4579,075  2.  Відпуск в енергоринок  млн.кВтг  776,923   4144,491 …Читати далі →