Вітаємо нагороджених

28.08.2015 Указом Президента України №491/2015 від 21 серпня 2015 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України», за значний особистий внесок у державне будівництво, консолідацію українського суспільства, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, активну громадську…Читати далі →

Фінансово-економічні показники ПАТ «Центренерго» (липень 2015 року)

26.08.2015  № Показники   Одиниці виміру Місяць липень  З початку року  1.  Обсяг виробітку електроенергії  млн.кВтг  844,283   4579,075  2.  Відпуск в енергоринок  млн.кВтг  776,923   4144,491 …Читати далі →

Вуглегірська ТЕС готується до зимових навантажень

25.08.2015 Завдяки цілеспрямованим та наполегливим зусиллям трудового колективу, ремонтних організацій, роботі інженерно-технічних спеціалістів ПАТ «Центренерго» та всебічній підтримці Міністерства енергетики та вугільної промисловості України завершено відновлювані роботи на Вуглегірській ТЕС - одній з найпотужніших теплових електростанцій…Читати далі →

Ремонт гарантовано

19.08.2015 Економічна та безперебійна робота обладнання на електростанціях є найважливішим завданням персоналу. Вирішення цього завдання вимагає проведення технічного обслуговування і ремонту енергообладнання,  яке успішно виконує відокремлений підрозділ «Ременерго» ПАТ «Центренерго», що був створений на базі Черкаського виробничо-територіального…Читати далі →

Обладнання Зміївської ТЕС готове для несення електричних та теплових навантажень

18.08.2015 В цьому житті все колись буває вперше. Вперше 31 грудня 1960 року був включений в мережу перший енергоблок електростанції – головний в СРСР зразок блока потужністю 200 МВт. Потім, на протязі 9 років, кожного року вперше видавав електричну енергію наступний збудований енергоблок. Багато чого було вперше за 55 років роботи Зміївської…Читати далі →

На об’єктах підвищеної небезпеки ПАТ «Центренерго» впроваджуються системи контролю

17.08.2015 Підприємства теплової енергетики мають досить високий рівень імовірної небезпеки, обумовлений використанням горючих, легкозаймистих і вибухонебезпечних речовин, хімічних реагентів, тощо. Одним з найбільш ефективних факторів попередження виникнення надзвичайних ситуацій, є створення автоматизованих систем їх раннього виявлення.…Читати далі →