Відновлено роботу Вуглегірської ТЕС

7.08.2015 Завдяки оперативному проведенню працівниками Донбаської ЕС ДП НЕК «Укренерго» аварійно-відновлювальних робіт на повітряних лініях електропередачі напругою 330 кВ Вуглегірська ТЕС - Донбаська №1, зруйнованих в результаті бойових дій в зоні проведення АТО 3 серпня 2015 року, Вуглегірська теплоелектростанція підключена до енергосистеми. Вчора о…Читати далі →

Модернізований газорозподільний пункт Трипільської ТЕС готовий до промислової експлуатації

6.08.2015 Ситуація, що склалася на Трипільській ТЕС з приводу перешкоджання ПАТ «Київоблгаз» введенню в експлуатацію модернізованого комерційного вузла обліку газу ГРП-1 потребує негайного втручання контролюючих органів.Облік природного газу на Трипільській ТЕС організовано за допомогою двох комерційних вузлів обліку газу, що розташовані…Читати далі →

Центренерго розглядає комерційні пропозиції на поставки імпортного вугільного палива

6.08.2015 За результатами проведеного ПАТ «Центренерго» міжнародного конкурсного запрошення до співробітництва з постачання вугільної продукції марки «А» (антрацит) та «П» (пісне), що  відповідає кваліфікаційним вимогам для спалювання на Зміївській та Трипільській ТЕС ПАТ «Центренерго», отримано комерційні пропозиції від більш ніж…Читати далі →

В Центренерго відбулась чергова зустріч з представниками японських корпорацій Toshiba та JCOAL

6.08.2015 Вчора, 5 серпня 2015 року, в рамках «Меморандуму про взаєморозуміння між Україною та Японію з питань двостороннього співробітництва в рамках Проекту поліпшення енергоефективності та екологічних показників вугільних електростанцій» відбулася зустріч з представниками японських корпорацій Toshiba Corporation та Japan Coal Energy Center (JCOAL).В рамках…Читати далі →

Поставки вугілля за контрактом з "Совевік Холдинг Лімітед" (Кіпр) не здійснювалися

5.08.2015 На розміщену в інтернет-виданні "Наші гроші" з посиланням на «Вісник державних закупівель» інформацію про укладений договір з "Совевік Холдинг Лімітед" (Кіпр) у 2015 році, ПАТ «Центренерго» повідомляє, що даний контракт не був реалізований і поставки вугільної продукції по ньому не здійснювалися.Середня ціна (без ПДВ) на вугілля,…Читати далі →

Запобігти, врятувати, допомогти

5.08.2015 Нещодавно на Трипільській ТЕС відбулися спільні навчання працівників хімцеху разом з бійцями рятувального загону мобільного рятувального центру Державної служби надзвичайних ситуацій, темою якого була: “Ліквідація надзвичайної ситуації, що виникла в хімічному цеху”. Обігрувалась ситуація розгерметизації бака-мірника, в…Читати далі →