Новини

Центренерго розглядає комерційні пропозиції на поставки імпортного вугільного палива

6.08.2015 За результатами проведеного ПАТ «Центренерго» міжнародного конкурсного запрошення до співробітництва з постачання вугільної продукції марки «А» (антрацит) та «П» (пісне), що  відповідає кваліфікаційним вимогам для спалювання на Зміївській та Трипільській ТЕС ПАТ «Центренерго», отримано комерційні пропозиції від більш ніж…Читати далі →

В Центренерго відбулась чергова зустріч з представниками японських корпорацій Toshiba та JCOAL

6.08.2015 Вчора, 5 серпня 2015 року, в рамках «Меморандуму про взаєморозуміння між Україною та Японію з питань двостороннього співробітництва в рамках Проекту поліпшення енергоефективності та екологічних показників вугільних електростанцій» відбулася зустріч з представниками японських корпорацій Toshiba Corporation та Japan Coal Energy Center (JCOAL).В рамках…Читати далі →

Поставки вугілля за контрактом з "Совевік Холдинг Лімітед" (Кіпр) не здійснювалися

5.08.2015 На розміщену в інтернет-виданні "Наші гроші" з посиланням на «Вісник державних закупівель» інформацію про укладений договір з "Совевік Холдинг Лімітед" (Кіпр) у 2015 році, ПАТ «Центренерго» повідомляє, що даний контракт не був реалізований і поставки вугільної продукції по ньому не здійснювалися.Середня ціна (без ПДВ) на вугілля,…Читати далі →

Запобігти, врятувати, допомогти

5.08.2015 Нещодавно на Трипільській ТЕС відбулися спільні навчання працівників хімцеху разом з бійцями рятувального загону мобільного рятувального центру Державної служби надзвичайних ситуацій, темою якого була: “Ліквідація надзвичайної ситуації, що виникла в хімічному цеху”. Обігрувалась ситуація розгерметизації бака-мірника, в…Читати далі →

Вуглегірська ТЕС знову зупинена

4.08.2015 Через безперервні бойові дії та артилерійські обстріли в районі міста Свілодарська (Донецька обл.) 3 серпня були пошкоджені відхідні лінії електропередач Донбаська-1 і Донбаська-2, напругою 330 кВ. У результаті цього в 21.17 Вуглегірська ТЕС зупинилася через втрату власних електричних потреб. Інфраструктура електростанції не постраждала.Пуск…Читати далі →

Вуглегірську ТЕС підключено до ОЕС України

3.08.2015 З першого серпня 2015 року, після усунення наслідків нещодавніх обстрілів, відновлено виробництво електроенергії на Вуглегірській ТЕС ПАТ «Центренерго».В даний час,  після проведення відновлювальних робіт на електрообладнанні, яке отримало значні пошкодження, в роботу запущено енергоблоки № 4 та  №1, потужністю 300 МВт кожний.…Читати далі →