Прийнято програму літнього оздоровлення дітей енергетиків

5.06.2015 Одним з пріоритетних напрямків у вирішенні соціальних питань ПАТ "Центренерго" є дитячий відпочинок та оздоровлення. Незважаючи на складне фінансово-економічне становище, на підприємстві затверджено Програму оздоровлення дітей працівників ПАТ «Центренерго» на 2015 рік. Виконання Програми делеговано первинним профспілковим…Читати далі →

Реконструйований енергоблок виведено на проектну потужність

14.05.2015 Сьогодні, 14 травня журналісти провідних всеукраїнських телеканалів, інформагентств та друкованих видань відвідали Трипільську ТЕС з приводу  виведення пиловугільного енергоблока №2 на проектну потужність 325 МВт після завершення масштабної реконструкції. Участь у заході взяли в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго…Читати далі →

Анонс події

8.05.2015 14 травня на Трипільській ТЕС за адресою: вул. Промислова, 1, м. Українка, Обухівський район, Київська областьвідбудеться урочистий запуск реконструйованого енергоблока №2 на номінальну проектну потужність 325 МВт та робоча нарада щодо впровадження вітчизняної лінійки сучасного обладнання для реконструкції енергоблоків на…Читати далі →

28 квітня в Україні оголошено Всесвітнім Днем охорони праці

23.04.2015 Всі відокремлені підрозділи ПАТ «Центренерго» приєднуються до ініціативи проведення Всесвітнього дня охорони праці, оголошеного Міжнародною організацією праці (МОП). МОП оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці з метою привернення уваги світової громадськості до масштабів проблеми та, до створення і просування культури…Читати далі →

Вітання ветерана енергетики ПАТ "Центренерго" Миколи Олексійовича Сябера з ювілеєм

23.04.2015 Колектив ПАТ «Центренерго» на чолі з В. о. генерального директора Ігорем Федоровичем Балабановим від щирого серця вітає з 80-річчям ветерана енергетики, кавалера почесних галузевих звань "Почесний енергетик", "Заслужений енергетик" "Відмінник енергетики", першого керівника Товариства, а нині Радника директора з виробництва та технічної…Читати далі →

Підприємству «Центренерго» у квітні виповнюється 20 років