Розгорнуто оперативний штаб відновлювальних робіт на Вуглегірській ТЕС

Вуглегірська ТЕС зазнала артилерійського обстрілу

27.07.2015 Вуглегірська ТЕС, що у м. Світлодарську Донецької області, зупинила роботу після артилерійського обстрілу.У ніч на 27 липня о 00.58 аварійно відключені від енергомережі 1,3 і 4 енергоблоки, що знаходились в роботі.В результаті розривів снарядів пошкоджена електрична частина енергоблоків № 1,2 та 3. Значні пошкодження отримали відкриті…Читати далі →

Зміївська ТЕС тимчасово підняла два енергоблоки

22.07.2015 У зв'язку з дефіцитом генеруючих потужностей в Об'єднаній енергосистемі (ОЕС) України у результаті відключення енергоблоку №5 Запорізької АЕС для проведення поточного ремонту, а також виведення енергоблоку №4 Рівненської АЕС у середній плановий ремонт, згідно з розпорядженням головного диспетчера НЕК «Укренерго» 21 липня позапланово…Читати далі →

Поділямо біль втрати

17.06.2015 16 червня 2015 року, на 44-му році життя передчасно перестало битися серце нашого колеги, начальника Служби пожежної безпеки та цивільного захисту ПАТ «Центренерго»МУРГИ ВЯЧЕСЛАВА ВАДИМОВИЧА.Сумна і несподівана звістка пекучим болем відгукнулася в серці кожного, хто його знав. Пішов у вічність справжній фахівець у своїй справі, справедлива…Читати далі →

Прийнято програму літнього оздоровлення дітей енергетиків

5.06.2015 Одним з пріоритетних напрямків у вирішенні соціальних питань ПАТ "Центренерго" є дитячий відпочинок та оздоровлення. Незважаючи на складне фінансово-економічне становище, на підприємстві затверджено Програму оздоровлення дітей працівників ПАТ «Центренерго» на 2015 рік. Виконання Програми делеговано первинним профспілковим…Читати далі →

Реконструйований енергоблок виведено на проектну потужність

14.05.2015 Сьогодні, 14 травня журналісти провідних всеукраїнських телеканалів, інформагентств та друкованих видань відвідали Трипільську ТЕС з приводу  виведення пиловугільного енергоблока №2 на проектну потужність 325 МВт після завершення масштабної реконструкції. Участь у заході взяли в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго…Читати далі →