Анонс події

8.05.2015 14 травня на Трипільській ТЕС за адресою: вул. Промислова, 1, м. Українка, Обухівський район, Київська областьвідбудеться урочистий запуск реконструйованого енергоблока №2 на номінальну проектну потужність 325 МВт та робоча нарада щодо впровадження вітчизняної лінійки сучасного обладнання для реконструкції енергоблоків на…Читати далі →

28 квітня в Україні оголошено Всесвітнім Днем охорони праці

23.04.2015 Всі відокремлені підрозділи ПАТ «Центренерго» приєднуються до ініціативи проведення Всесвітнього дня охорони праці, оголошеного Міжнародною організацією праці (МОП). МОП оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці з метою привернення уваги світової громадськості до масштабів проблеми та, до створення і просування культури…Читати далі →

Вітання ветерана енергетики ПАТ "Центренерго" Миколи Олексійовича Сябера з ювілеєм

23.04.2015 Колектив ПАТ «Центренерго» на чолі з В. о. генерального директора Ігорем Федоровичем Балабановим від щирого серця вітає з 80-річчям ветерана енергетики, кавалера почесних галузевих звань "Почесний енергетик", "Заслужений енергетик" "Відмінник енергетики", першого керівника Товариства, а нині Радника директора з виробництва та технічної…Читати далі →

Підприємству «Центренерго» у квітні виповнюється 20 років

Вітання з 8 березня!

6.03.2015   Шановні жінки!Весна… З кожним подихом теплого південного вітру наближається той момент, коли з-під снігу з’явиться перший пролісок, сповістивши весь навколишній світ про наближення найчудовішого свята весни –  8 БЕРЕЗНЯ.8 БЕРЕЗНЯ – це не просто свято пробудження природи, це і день народження усіх наших мрій та сподівань…Читати далі →

Відновлено роботу Вуглегірської ТЕС

5.03.2015 Сьогодні о п’ятій годині ранку до енергомережі України підключено енергоблок №1 Вуглегірської ТЕС. Енергоблок несе навантаження згідно диспетчерського графіка.Відновлення роботи Вуглегірської теплоелектростанції забезпечить спалювання вугілля марки Г, а відповідно - виплати заробітної плати українським шахтарям за видобуте…Читати далі →