Новини

Новорічне привітання Балабанова Ігоря Федоровича, в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго»

29.12.2014 Від імені Дирекції ПАТ «Центренерго» та від себе особисто вітаю вас з наступаючим Новим 2015 роком та Різдвом Христовим! В.о. генерального директора ПАТ «Центренерго»             Балабанов І.Ф.  Читати далі →

Вітання до Дня енергетика

19.12.2014 Шановні колеги, партнери, ветерани енергетики!Від усієї душі вітаю вас з професійним святом - Днем енергетика! Скоро вже 20 років як Центренерго святкує його як єдина команда, як колектив, що пов'язують спільні прагнення, турботи і досягнення.Напередодні свята завжди хочеться говорити про успіхи і досягнення, і, безсумнівно,…Читати далі →

Представники урядової делегації США зустрілися з керівництвом Центренерго

Відбулася загальна конференція трудового колективу ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО»

16.12.2014 На Зміївській ТЕС 11 грудня 2014 року відбулася загальна конференція трудового колективу ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО», де розглядалися питання виконання у поточному році умов діючого Колективного договору Товариства. Делегати заслухали звіти представників Дирекції та Ради профспілкових комітетів про стан виконання положень Колективного…Читати далі →

Новий керівник приступив до виконання своїх обов’язків

9.12.2014 Виконання повноважень Генерального директора ПАТ «Центренерго» покладено на Балабанова Ігоря Федоровича.Наглядова рада ПАТ «Центренерго» рішенням від 5 грудня 2014 року припинила виконання повноважень та обов’язків в.о. Генерального директора ПАТ «Центренерго» членом Дирекції, директором комерційним Жебським Олегом Васильовичем…Читати далі →

Зміївська ТЕС перейшла на роботу одним енергоблоком

4.12.2014 Станом на 4 грудня на Зміївській ТЕС ПАТ «Центренерго» в роботі знаходиться один енергоблок. Робота мінімальним складом обладнання ТЕС викликана різким зменшенням запасів вугілля на складі внаслідок напруженого диспетчерського графіка протягом періоду знижених температур і відсутністю на сьогодні поставок вугільної продукції…Читати далі →