На Трипільскій ТЕС відбулася виїзна конференція щодо використання вугілля з ПАР

27.01.2015 27 січня журналісти провідних всеукраїнських інформагентств, друкованих видань та телеканалів мали можливість ознайомитись з процесом спалювання імпортованого вугілля з Південноафриканської республіки.На виїзній конференції, що відбулась на Трипільській ТЕС ПАТ «Центренерго» за участі Першого заступника Міністра енергетики…Читати далі →

АНОНС

24.01.2015 27 січня на Трипільській ТЕС за адресою: вул. Промислова, 1, м. Українка, Обухівський район, Київська областьвідбудеться робоче засідання з питань щодо постачання імпортованого вугілля на українські ТЕС.До участі у засіданні запрошено представників Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Комітету Верховної…Читати далі →

Диверсифікація поставок вугілля - шлях до енергобезпеки країни

15.01.2015 Для стабільного виробництва електроенергії Зміївською та Трипільською ТЕС необхідно на рік близько 5 млн. тонн вугілля марки А (антрацит) і П (пісне) Донецького вугільного басейну. У зв'язку з тим, що в зоні АТО розташовані всі шахти, що видобували вугілля антрацитових марок, склалася критична ситуація з паливозабезпеченням електростанцій,…Читати далі →

Новорічне привітання Балабанова Ігоря Федоровича, в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго»

29.12.2014 Від імені Дирекції ПАТ «Центренерго» та від себе особисто вітаю вас з наступаючим Новим 2015 роком та Різдвом Христовим! В.о. генерального директора ПАТ «Центренерго»             Балабанов І.Ф.  Читати далі →

Вітання до Дня енергетика

19.12.2014 Шановні колеги, партнери, ветерани енергетики!Від усієї душі вітаю вас з професійним святом - Днем енергетика! Скоро вже 20 років як Центренерго святкує його як єдина команда, як колектив, що пов'язують спільні прагнення, турботи і досягнення.Напередодні свята завжди хочеться говорити про успіхи і досягнення, і, безсумнівно,…Читати далі →

Представники урядової делегації США зустрілися з керівництвом Центренерго