Відбулася загальна конференція трудового колективу ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО»

16.12.2014 На Зміївській ТЕС 11 грудня 2014 року відбулася загальна конференція трудового колективу ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО», де розглядалися питання виконання у поточному році умов діючого Колективного договору Товариства. Делегати заслухали звіти представників Дирекції та Ради профспілкових комітетів про стан виконання положень Колективного…Читати далі →

Новий керівник приступив до виконання своїх обов’язків

9.12.2014 Виконання повноважень Генерального директора ПАТ «Центренерго» покладено на Балабанова Ігоря Федоровича.Наглядова рада ПАТ «Центренерго» рішенням від 5 грудня 2014 року припинила виконання повноважень та обов’язків в.о. Генерального директора ПАТ «Центренерго» членом Дирекції, директором комерційним Жебським Олегом Васильовичем…Читати далі →

Зміївська ТЕС перейшла на роботу одним енергоблоком

4.12.2014 Станом на 4 грудня на Зміївській ТЕС ПАТ «Центренерго» в роботі знаходиться один енергоблок. Робота мінімальним складом обладнання ТЕС викликана різким зменшенням запасів вугілля на складі внаслідок напруженого диспетчерського графіка протягом періоду знижених температур і відсутністю на сьогодні поставок вугільної продукції…Читати далі →

ТЕС ПАТ «Центренерго» продовжують працювати в умовах дефіциту палива

26.11.2014 На сьогоднішній день енергоблоки ТЕС ПАТ «Центренерго» продовжують працювати в умовах гострого дефіциту палива. Протягом листопада вугільні склади незначно поповнилися за рахунок поставок з ПАР і надходжень партій російського вугілля згідно з підписаними контрактами. Законтрактованих спочатку обсягів вугілля було б достатньо…Читати далі →

Використання азбестовмісних виробів на теплоелектростанціях розглянуто на ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промислова безпека. Найкращі практики-2014»

19.11.2014 З 11 по 13 листопада 2014 року у м. Львів проходила ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Промислова безпека. Найкращі практики-2014. Сучасні системи управління охороною праці. Впровадження міжнародних та європейських стандартів у цій сфері на основі кращого світового досвіду».Організаторами цього заходу виступили журнал «Промислова…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» розглянуло умови поставки американської вугільної продукції

17.11.2014 З метою стабільного забезпечення генеруючих потужностей вугільним паливом у ПАТ «Центренерго» сьогодні, 17 листопада, відбулася зустріч з представниками компанії «RECURSION VENTURES» (США). Під час зустрічі було проведено попередні переговори щодо можливості постачання американського енергетичного вугілля необхідних марок на електростанції…Читати далі →