ТЕС ПАТ «Центренерго» продовжують працювати в умовах дефіциту палива

26.11.2014 На сьогоднішній день енергоблоки ТЕС ПАТ «Центренерго» продовжують працювати в умовах гострого дефіциту палива. Протягом листопада вугільні склади незначно поповнилися за рахунок поставок з ПАР і надходжень партій російського вугілля згідно з підписаними контрактами. Законтрактованих спочатку обсягів вугілля було б достатньо…Читати далі →

Використання азбестовмісних виробів на теплоелектростанціях розглянуто на ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промислова безпека. Найкращі практики-2014»

19.11.2014 З 11 по 13 листопада 2014 року у м. Львів проходила ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Промислова безпека. Найкращі практики-2014. Сучасні системи управління охороною праці. Впровадження міжнародних та європейських стандартів у цій сфері на основі кращого світового досвіду».Організаторами цього заходу виступили журнал «Промислова…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» розглянуло умови поставки американської вугільної продукції

17.11.2014 З метою стабільного забезпечення генеруючих потужностей вугільним паливом у ПАТ «Центренерго» сьогодні, 17 листопада, відбулася зустріч з представниками компанії «RECURSION VENTURES» (США). Під час зустрічі було проведено попередні переговори щодо можливості постачання американського енергетичного вугілля необхідних марок на електростанції…Читати далі →

Триває робота по забезпеченню ТЕС вугільним паливом

12.11.2014 Теплові електростанції ПАТ «Центренерго» на сьогодні продовжують відчувати дефіцит вугільного палива для потреб виробництва електричної та теплової енергії. З метою недопущення збоїв у роботі теплової генерації протягом осінньо-зимового періоду керівництво компанії докладає максимум зусиль аби забезпечити паливом потужності…Читати далі →

Безпека перш за все

Привітання з Днем юриста

8.10.2014 Вітаємо юристів України з професійним святом! Сьогодні свято фахівців правової галузі, людей, які, гарантуючи беззаперечне дотримання норм Закону України, використовують свої професійні знання та досвід для захисту інтересів, як підприємств, так і всієї держави, забезпечуючи її стабільний розвиток, утвердження принципів верховенства…Читати далі →