До уваги акціонерів

7.10.2014 Шановні акціонери! Нагадуємо Вам, що відповідно до пункту 10 розділу VI Закону України "Про депозитарну систему України" власник цінних паперів, які були дематеріалізовані, зобов'язаний звернутися до обраної емітентом депозитарної установи та укласти з нею договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені…Читати далі →

На часі введення Особливих умов безпечного виконання робіт

3.10.2014 Згідно Наказу Міненерговугілля від 30.09.14 № 683, відповідно до Закону України «Про електроенергетику» та з метою здійснення додаткових організаційних заходів щодо запобігання нещасним випадкам під час виконання робіт і посилення контролю за станом охорони праці, напередодні осінньо-зимового опалювального сезону на підприємствах…Читати далі →

Роботу Зміївської ТЕС призупинено

11.09.2014 У зв'язку з проведенням антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей склалася критична ситуація з паливозабезпеченням енергогенеруючих компаній теплових електростанцій України. Крім того, у зв'язку з бойовими діями на території Донецької та Луганської областей відбулись численні руйнування та…Читати далі →

Вітання з Днем Незалежності України

23.08.2014 Дорогі співвітчизники!Прийміть щирі вітання з головним державним святом - Днем Незалежності України!Це свято людей, хто вкладає свою працю, сили і знання у процвітання держави. Цей день об'єднує всіх, хто щиро любить свою рідну землю і вірить, що успіх країни залежить і від його особистих зусиль. Україна - це всі ми, наші будинки,…Читати далі →

Чергова ініціатива ПАТ "Центренерго"

22.08.2014 Зараз на лікарняних ліжках українських військових госпіталів перебуває багато поранених бійців із зони антитерористичної операції. Військові медики, які зайняті в лікувально-діагностичному процесі, працюють у посиленому режимі, цілодобово. Волонтерська і благодійна допомога, яка вкрай потрібна медикам і пораненим, надходить…Читати далі →

Енергоблок № 2 Трипільської ТЕС запущено в роботу після реконструкції

18.08.2014 На Трипільській ТЕС завершено черговий етап (фізична реалізація) реконструкції основного обладнання енергоблока №2. Станом на 15.08.2014 згідно з графіком на енергоблоці завершено комплексні 72 годинні випробування і в даний час обладнання знаходиться в дослідно-промисловій експлуатації.В ході проекту, що стартував у січні 2013 року,…Читати далі →