Триває робота по забезпеченню ТЕС вугільним паливом

12.11.2014 Теплові електростанції ПАТ «Центренерго» на сьогодні продовжують відчувати дефіцит вугільного палива для потреб виробництва електричної та теплової енергії. З метою недопущення збоїв у роботі теплової генерації протягом осінньо-зимового періоду керівництво компанії докладає максимум зусиль аби забезпечити паливом потужності…Читати далі →

Безпека перш за все

Привітання з Днем юриста

8.10.2014 Вітаємо юристів України з професійним святом! Сьогодні свято фахівців правової галузі, людей, які, гарантуючи беззаперечне дотримання норм Закону України, використовують свої професійні знання та досвід для захисту інтересів, як підприємств, так і всієї держави, забезпечуючи її стабільний розвиток, утвердження принципів верховенства…Читати далі →

До уваги акціонерів

7.10.2014 Шановні акціонери! Нагадуємо Вам, що відповідно до пункту 10 розділу VI Закону України "Про депозитарну систему України" власник цінних паперів, які були дематеріалізовані, зобов'язаний звернутися до обраної емітентом депозитарної установи та укласти з нею договір про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені…Читати далі →

На часі введення Особливих умов безпечного виконання робіт

3.10.2014 Згідно Наказу Міненерговугілля від 30.09.14 № 683, відповідно до Закону України «Про електроенергетику» та з метою здійснення додаткових організаційних заходів щодо запобігання нещасним випадкам під час виконання робіт і посилення контролю за станом охорони праці, напередодні осінньо-зимового опалювального сезону на підприємствах…Читати далі →

Роботу Зміївської ТЕС призупинено

11.09.2014 У зв'язку з проведенням антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей склалася критична ситуація з паливозабезпеченням енергогенеруючих компаній теплових електростанцій України. Крім того, у зв'язку з бойовими діями на території Донецької та Луганської областей відбулись численні руйнування та…Читати далі →