ПАТ «Центренерго» закуповує вугілля у державного підприємства

15.08.2014 28 липня 2014 року ПАТ «Центренерго» та ДП «Вугілля України» уклали угоду на закупівлю 4 615 тисяч тонн вугілля з державних шахт загальною вартістю 4,707 млрд. грн. (з ПДВ). Закупівля вугільної продукції для Вуглегірської, Зміївської та Трипільської ТЕС на період серпень-грудень 2014 року відбувалася за результатами тендеру. Акцептована…Читати далі →

Відбулися чергові тендерні закупівлі

28.07.2014 Для закупівлі молольних куль до вуглерозмольних млинів у кількості 1680 т діаметром 40 мм Публічним акціонерним товариством «Центренерго» були проведені конкурсні торги. Участь у торгах прийняли 5 учасників. За результатами оцінки конкурсних торгів були акцептовані пропозиції  ТОВ «Аустерія», яка запропонувала…Читати далі →

Проведена робота щодо оптимізації договірної діяльності Товариства

24.07.2014 На виконання наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України №237 «Про невідкладні заходи стабілізації фінансового стану галузі та запобігання проявам корупції» від 11 березня 2014 року, та виданого відповідного наказу ПАТ "Центренерго" від 18.03.2014 року № 48 «Про заходи по забезпеченню збалансованості показників…Читати далі →

Роз’яснення щодо проведення процедури закупівлі труб

15.07.2014 Інформуємо, що оголошення (№ 105 585 ВДЗ №28/2 (874/2) «Труби та трубки зовнішнього діаметра не більше ніж 406,4 мм, зі сталі, інші» та №105 782 ВДЗ №28/2 (874/2) «Труби та трубки зварні круглого поперечного перерізу зовнішнього діаметра більше ніж 406,4 мм, зі сталі» були розміщені у «Віснику державних закупівель» 08.04.2014 року, тобто процедура торгів…Читати далі →

Вітання з Днем Святої Трійці

6.06.2014 Сердечно вітаємо всіх з великим християнським святом – Днем Святої Трійці! Нехай торжество у славу Пресвятої Трійці і у славу Пресвятого Духу, що прикрашене зеленими барвами оновлення світу та розквіту життєвих сил, надихає всіх на добрі справи, наповнює серця любов’ю, щирістю, дарує сімейний затишок і добробут, несе впевненість…Читати далі →

Безпека праці – відповідальність кожного

21.05.2014 28 квітня п.р. на виконання наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 07.04.2014 №286 «Про підготовку відзначення Дня охорони праці на підприємствах ПЕК» у відокремлених підрозділах ПАТ «Центренерго» було проведено День охорони праці під гаслом «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних…Читати далі →