Вітання з Днем Незалежності України

23.08.2014 Дорогі співвітчизники!Прийміть щирі вітання з головним державним святом - Днем Незалежності України!Це свято людей, хто вкладає свою працю, сили і знання у процвітання держави. Цей день об'єднує всіх, хто щиро любить свою рідну землю і вірить, що успіх країни залежить і від його особистих зусиль. Україна - це всі ми, наші будинки,…Читати далі →

Чергова ініціатива ПАТ "Центренерго"

22.08.2014 Зараз на лікарняних ліжках українських військових госпіталів перебуває багато поранених бійців із зони антитерористичної операції. Військові медики, які зайняті в лікувально-діагностичному процесі, працюють у посиленому режимі, цілодобово. Волонтерська і благодійна допомога, яка вкрай потрібна медикам і пораненим, надходить…Читати далі →

Енергоблок № 2 Трипільської ТЕС запущено в роботу після реконструкції

18.08.2014 На Трипільській ТЕС завершено черговий етап (фізична реалізація) реконструкції основного обладнання енергоблока №2. Станом на 15.08.2014 згідно з графіком на енергоблоці завершено комплексні 72 годинні випробування і в даний час обладнання знаходиться в дослідно-промисловій експлуатації.В ході проекту, що стартував у січні 2013 року,…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» закуповує вугілля у державного підприємства

15.08.2014 28 липня 2014 року ПАТ «Центренерго» та ДП «Вугілля України» уклали угоду на закупівлю 4 615 тисяч тонн вугілля з державних шахт загальною вартістю 4,707 млрд. грн. (з ПДВ). Закупівля вугільної продукції для Вуглегірської, Зміївської та Трипільської ТЕС на період серпень-грудень 2014 року відбувалася за результатами тендеру. Акцептована…Читати далі →

Відбулися чергові тендерні закупівлі

28.07.2014 Для закупівлі молольних куль до вуглерозмольних млинів у кількості 1680 т діаметром 40 мм Публічним акціонерним товариством «Центренерго» були проведені конкурсні торги. Участь у торгах прийняли 5 учасників. За результатами оцінки конкурсних торгів були акцептовані пропозиції  ТОВ «Аустерія», яка запропонувала…Читати далі →

Проведена робота щодо оптимізації договірної діяльності Товариства

24.07.2014 На виконання наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України №237 «Про невідкладні заходи стабілізації фінансового стану галузі та запобігання проявам корупції» від 11 березня 2014 року, та виданого відповідного наказу ПАТ "Центренерго" від 18.03.2014 року № 48 «Про заходи по забезпеченню збалансованості показників…Читати далі →