Проведена робота щодо оптимізації договірної діяльності Товариства

24.07.2014 На виконання наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України №237 «Про невідкладні заходи стабілізації фінансового стану галузі та запобігання проявам корупції» від 11 березня 2014 року, та виданого відповідного наказу ПАТ "Центренерго" від 18.03.2014 року № 48 «Про заходи по забезпеченню збалансованості показників…Читати далі →

Роз’яснення щодо проведення процедури закупівлі труб

15.07.2014 Інформуємо, що оголошення (№ 105 585 ВДЗ №28/2 (874/2) «Труби та трубки зовнішнього діаметра не більше ніж 406,4 мм, зі сталі, інші» та №105 782 ВДЗ №28/2 (874/2) «Труби та трубки зварні круглого поперечного перерізу зовнішнього діаметра більше ніж 406,4 мм, зі сталі» були розміщені у «Віснику державних закупівель» 08.04.2014 року, тобто процедура торгів…Читати далі →

Вітання з Днем Святої Трійці

6.06.2014 Сердечно вітаємо всіх з великим християнським святом – Днем Святої Трійці! Нехай торжество у славу Пресвятої Трійці і у славу Пресвятого Духу, що прикрашене зеленими барвами оновлення світу та розквіту життєвих сил, надихає всіх на добрі справи, наповнює серця любов’ю, щирістю, дарує сімейний затишок і добробут, несе впевненість…Читати далі →

Безпека праці – відповідальність кожного

21.05.2014 28 квітня п.р. на виконання наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 07.04.2014 №286 «Про підготовку відзначення Дня охорони праці на підприємствах ПЕК» у відокремлених підрозділах ПАТ «Центренерго» було проведено День охорони праці під гаслом «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних…Читати далі →

Пішов з життя видатний енергетик України

14.05.2014 Дирекція ПАТ «Центренерго» з глибокою скорботою сповіщає, що на 57 році трагічно пішов з життя Генеральний директор ПАТ «Центренерго» (2010-2013 рр.) Чмиренко Олександр Миколайович.Чмиренко Олександр Миколайович народився 3 вересня 1957 року у місті Добропілля Донецької області. Все своє трудове життя присвятив вугільній та електроенергетичній…Читати далі →

День Перемоги залишиться днем ??нашої гордості і пам'яті

13.05.2014 Цього року у всіх містах, селищах, селах України відзначали 69-ту річницю з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Урочисті заходи пройшли у містах-супутниках теплових електростанцій ПАТ «Центренерго» - Світлодарськ, Українка та селища Комсомольське, віддавши данину поваги подвигу воїнів у роки Великої Вітчизняної війни.У п'ятницю,…Читати далі →