Готуймося до Всесвітнього дня охорони праці

10.04.2014 Щорічно, 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. У цей день у багатьох  країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці. У 2014 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначатиметься під девізом –…Читати далі →

Оголошено проведення чергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

24.03.2014 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго»Шановні акціонери! ПАТ „Центренерго” (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляє, що 25.04.2014 року об 11.00 год. за адресою: м. Київ, 01601, вул. Велика Житомирська, буд. 33, Торгово-промислова палата України, 4 поверх, конференц-зал…Читати далі →

На Вуглегірській ТЕС працюють три енергоблоки

19.03.2014 На Вуглегірської ТЕС після завершення ремонтно-відновлювальних робіт 18.03.2014 о 6 годині 21 хвилині, згідно диспетчерського графіку, енергоблок ст. № 3 підключено до Об'єднаної енергетичної системи України для проведення пусконалагоджувальних робіт і випробування блока під навантаженням. До завершення налагодження всіх систем…Читати далі →

З весняним святом!

6.03.2014 Сердечно вітаємо жіноцтво із світлим і радісним святом весни, любові і тепла – Міжнародним жіночим днем!У цей день, зігрітий теплом ваших посмішок, ми щиро вдячні вам за те, що ви завжди залишаєтеся жіночними і чарівними, інколи навіть у зовсім не жіночих професіях, за вашу житейську мудрість і безмежне терпіння, за вміння любити…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» виключено з Переліку енергогенеруючих і енергопостачальних підприємств, державні пакети акцій яких підлягають продажу

19.02.2014 10.02.2014р. Кабінет Міністрів України видав розпорядження № 64-р, згідно з яким ПАТ «Центренерго» було виключено з Переліку енергогенеруючих і енергопостачальних підприємств, державні пакети акцій яких підлягають продажу.Відповідно до вказанного Переліку, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.04.2011р. № 310-р,…Читати далі →

Щодо забезпечення кредитними коштами для поточної фінансово-господарської діяльності ПАТ «Центренерго»

11.02.2014 У зв’язку з закінченням у січні 2014 року дії короткострокових кредитних ліній лімітом 364 та 50 млн. грн., які були відкриті ПАТ «Центренерго» у АТ «Ощадбанк» та використовувались для поповнення обігових коштів, Товариством проведена робота по їх переоформленню. Переоформлені кредитні лінії з терміном погашення один рік будуть використовуватись…Читати далі →