У складі керівництва ПАТ «Центренерго» відбулися зміни

12.05.2014 Виконання повноважень генерального директора ПАТ «Центренерго» покладено на Головачова Юрія Миколайовича – першого заступника генерального директора ПАТ «Центренерго». Наглядова рада ПАТ «Центренерго» рішенням від 6 травня 2014 року припинила виконання повноважень та обов’язків генерального директора ПАТ «Центренерго» членом…Читати далі →

Відбулись річні Загальні збори акціонерів

28.04.2014 25 квітня поточного року відбулися річні Загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго» за підсумками діяльності Товариства у 2013 році.На Зборах були присутні представники найбільшого акціонера Товариства - НАК "Енергетична компанія України", інші уповноважені особи компаній-акціонерів та акціонери-фізичні…Читати далі →

ПАТ "Центренерго" інформує про розкриття пропозицій конкурсних торгів

15.04.2014 ПАТ "Центренерго" інформує, що 17.04.2014, об 11.30 планується розкриття пропозицій конкурсних торгів на закупівлю Паливо рідке та газ; оливи мастильні (відпускні облікові картки на бензин А-92, А-95 та дизельне пальне).Читати далі →

Звернення до ЗМІ за фактом публікацій про закупівлі ПАТ «Центренерго»

14.04.2014 Для ПАТ «Центренерго» виключення можливих корупційних проявів у сфері державних закупівель це нагальна необхідність. Прозорість процедур, виконання принципів сумлінного управління, насамперед у сфері здійснення державних закупівель - важливий пріоритет закупівельної діяльності компанії. Від цього багато в чому залежить…Читати далі →

Готуймося до Всесвітнього дня охорони праці

10.04.2014 Щорічно, 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. У цей день у багатьох  країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці. У 2014 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначатиметься під девізом –…Читати далі →

Оголошено проведення чергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

24.03.2014 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго»Шановні акціонери! ПАТ „Центренерго” (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляє, що 25.04.2014 року об 11.00 год. за адресою: м. Київ, 01601, вул. Велика Житомирська, буд. 33, Торгово-промислова палата України, 4 поверх, конференц-зал…Читати далі →