Новини

Новорічне привітання Коземка Олега Мироновича, в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго»

27.12.2013 Дорогі друзі!Від імені Дирекції ПАТ «Центренерго» та від себе особисто вітаю вас з наступаючим Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!У новорічні свята ми сподіваємося і віримо в те, що всі наші плани здійсняться, всі мрії збудуться. Але завтрашні успіхи не приходять самі. Майбутнє залежить від того, що ми зробили для нього сьогодні,…Читати далі →

Енергетики відзначили професійне свято

24.12.2013 Урочистості, що відбулися на честь професійного свята енергетиків стали чудовою нагодою для вшанування кращих працівників ПАТ «Центренерго», підведення підсумків роботи за рік, що майже вже прощається з нами. Непростим цей рік став для компанії. Але колектив енергетиків з честю вийшов із тяжких випробувань та вирішив всі поставлені…Читати далі →

Привітання з Днем енергетика голови Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

23.12.2013 Шановні колеги, дорогі друзі, ветерани енергетики! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня енергетика.Незважаючи на важку суспільно-політичну та економічну ситуацію в країні завдяки енергетикам, працює промисловість, функціонують транспорт і зв'язок,  Кожного дня, кожної години енергетики працюють з повною…Читати далі →

Вітання до Дня енергетика!

Соціальні гарантії працівників ПАТ «Центренерго» закріплені у новому Колективному договорі на 2014-2015 роки

13.12.2013 Загальна конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго», яка відбулася 12 грудня 2013 року, поставила оцінку «добре» роботі Дирекції та Раді профспілкових комітетів ПАТ «Центренего» по виконанню умов діючого трудового Колективного договору у 2013 році та ухвалила Колективний договір Товариства на 2014-2015 роки.Відкриваючи роботу…Читати далі →

Конференція Вуглегірської ТЕС високо оцінила роботу сторін з виконання Колективного договору

27.11.2013 21 листопада у Будинку культури УТЕС відбулася профспілкова конференція трудового колективу Вуглегірської ТЕС, на якій були підведені підсумки виконання положень Колективного договору у найважчий для електростанції 2013 рік і прийняті пропозиції та зміни в нову редакцію документа на 2014-2015 роки.На конференції було порушено…Читати далі →