З весняним святом!

6.03.2014 Сердечно вітаємо жіноцтво із світлим і радісним святом весни, любові і тепла – Міжнародним жіночим днем!У цей день, зігрітий теплом ваших посмішок, ми щиро вдячні вам за те, що ви завжди залишаєтеся жіночними і чарівними, інколи навіть у зовсім не жіночих професіях, за вашу житейську мудрість і безмежне терпіння, за вміння любити…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» виключено з Переліку енергогенеруючих і енергопостачальних підприємств, державні пакети акцій яких підлягають продажу

19.02.2014 10.02.2014р. Кабінет Міністрів України видав розпорядження № 64-р, згідно з яким ПАТ «Центренерго» було виключено з Переліку енергогенеруючих і енергопостачальних підприємств, державні пакети акцій яких підлягають продажу.Відповідно до вказанного Переліку, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.04.2011р. № 310-р,…Читати далі →

Щодо забезпечення кредитними коштами для поточної фінансово-господарської діяльності ПАТ «Центренерго»

11.02.2014 У зв’язку з закінченням у січні 2014 року дії короткострокових кредитних ліній лімітом 364 та 50 млн. грн., які були відкриті ПАТ «Центренерго» у АТ «Ощадбанк» та використовувались для поповнення обігових коштів, Товариством проведена робота по їх переоформленню. Переоформлені кредитні лінії з терміном погашення один рік будуть використовуватись…Читати далі →

Новорічне привітання Коземка Олега Мироновича, в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго»

27.12.2013 Дорогі друзі!Від імені Дирекції ПАТ «Центренерго» та від себе особисто вітаю вас з наступаючим Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!У новорічні свята ми сподіваємося і віримо в те, що всі наші плани здійсняться, всі мрії збудуться. Але завтрашні успіхи не приходять самі. Майбутнє залежить від того, що ми зробили для нього сьогодні,…Читати далі →

Енергетики відзначили професійне свято

24.12.2013 Урочистості, що відбулися на честь професійного свята енергетиків стали чудовою нагодою для вшанування кращих працівників ПАТ «Центренерго», підведення підсумків роботи за рік, що майже вже прощається з нами. Непростим цей рік став для компанії. Але колектив енергетиків з честю вийшов із тяжких випробувань та вирішив всі поставлені…Читати далі →

Привітання з Днем енергетика голови Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

23.12.2013 Шановні колеги, дорогі друзі, ветерани енергетики! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня енергетика.Незважаючи на важку суспільно-політичну та економічну ситуацію в країні завдяки енергетикам, працює промисловість, функціонують транспорт і зв'язок,  Кожного дня, кожної години енергетики працюють з повною…Читати далі →