Новини

Підведено підсумки змагань професійної майстерності оперативного персоналу ТЕС Центренерго і ДТЕК Східенерго

22.11.2013 Завершилися змагання між командами теплових електростанцій ПАТ «Центренерго» і ТОВ «ДТЕК Східенерго», які проходили протягом чотирьох днів на базі «Спеціалізованого центру підготовки кадрів» (ДП СЦПК ) в місті Українка Київської області.Процедурі нагородження передувала наполеглива боротьба між кращими представниками оперативного…Читати далі →

Центренерго і ДТЕК Східенерго змагаються у професійній майстерності

19.11.2013 Сьогодні починає відроджуватися така ефективна форма підготовки фахівців електротехнічної галузі як змагання професійної майстерності оперативного персоналу електростанцій, невиправдано забута з часів СРСР. Проведення спільних протиаварійних тренувань та змагань з профмайстерності знову збирає разом кращих представників…Читати далі →

Трипільська ТЕС відкрила сезон колдоговірних конференцій ПАТ «Центренерго»

Результати діяльності ПАТ «Центренерго» за 9 місяців 2013 року

7.11.2013 Враховуючи, що результати діяльності ПАТ «Центренерго» формувалися в умовах відсутності вироблення електроенергії Вуглегірською ТЕС протягом другого і третього кварталу, за підсумками 9 місяців 2013 року вироблення електроенергії електростанціями Товариства склало 10 372,5 млн. кВтг. У порівнянні з аналогічним періодом минулого…Читати далі →

Художник запросив на персональну виставку

1.11.2013 З 1 по 10 листопада, за підтримки Національної спілки художників України, у Центральному будинку художника НХСУ (вул. Артема 1-5) проходить виставка живопису та графіки Гробовікова Олександра Павловича, співробітника тендерного відділу ПАТ «Центренерго».Привітати Олександра Павловича, енергетика за професією і в той же час художника…Читати далі →

На інших подивилися і себе показали

28.10.2013 Підбито підсумки змагань професійної майстерності серед оперативних працівників ПАТ «Центренерго», що завершилися напередодні, 25 жовтня.Всі команди показали високий рівень професійної майстерності. Різниця між результатами команд склала всього кілька балів, і це не дивно. Адже представляти команди ТЕС приїхали в цей раз кращі…Читати далі →