Проведенню змагань з профмайстерності дано старт

21.10.2013 Сьогодні, 21 жовтня, після проведення підготовки та ознайомлення учасників з програмою і тренажерами, ІІ змагання з професійної майстерності працівників оперативного персоналу ТЕС ПАТ „Центренерго” оголошено відкритими. Відкриваючи захід, всіх присутніх привітав в.о. генерального директора ПАТ „Центренерго” Коземко Олег…Читати далі →

Змагання енергетиків з профмайстерності стають традицією

15.10.2013 З 18 по 25 жовтня 2013 року на базі «Спеціалізованого центру підготовки кадрів» (ДП СЦПК) у місті Українка Обухівського району пройдуть змагання з професійної майстерності оперативного персоналу ТЕС ПАТ «Центренерго», що стали вже традиційними.Вже більше 30 років Центр спеціалізується на підготовці кадрів для енергетичних підприємств.…Читати далі →

Урядом затверджено проект і кошторис відновлення будівельних конструкцій машинного залу першої черги Вуглегірській ТЕС

14.10.2013 Кабінет Міністрів України затвердив проект і загальну кошторисну вартість на виконання капітального ремонту машинного залу головного корпусу енергоблоків 300 МВт першої черги на Вуглегірській ТЕС. Про це йдеться у розпорядженні КМУ від 9 жовтня 2013 № 771-р, опублікованому на Урядовому порталі.Проект "Першочергові аварійно-відбудовні…Читати далі →

На Вуглегірській ТЕС проведені випробування протипожежних систем

9.10.2013 Комісія, призначена наказом Вуглегірської ТЕС від 30.09.2013 р. №830 за участю представників Міністерства енергетики та вугільної промисловості і Міністерства надзвичайних ситуацій України, виконала випробування системи автоматичного пожежогасіння машинного залу 1 черги Вуглегірської ТЕС відповідно до затвердженої Робочої програми.Метою…Читати далі →

Початок опалювального сезону у місті Світлодарську

9.10.2013 Згідно диспетчерського графіку Державного підприємства «Енергоринок» 08.10.2013, о 3 годині 48 хвилин підключено до об’єднаної енергетичної системи України перший енергоблок Вуглегірської ТЕС. Для можливості виконання налагоджувальних робіт на енергоблоці передбачено несення навантаження рівним графіком 200 МВт. Протягом трьох…Читати далі →

Нова сторінка на сайті Центренерго

27.09.2013 Сьогодні ми додали нову сторінку на сайт нашої компанії. У ній будуть представлені Вашій увазі інтервью зі співробітниками Товариства, розповіді про роботу служб і підрозділів. Сподіваємося, вона буде корисна і цікава всім представникам енергетичної галузі і гостям нашого сайту. Першим співрозмовником, який відкриває нову…Читати далі →