Початок опалювального сезону у місті Світлодарську

9.10.2013 Згідно диспетчерського графіку Державного підприємства «Енергоринок» 08.10.2013, о 3 годині 48 хвилин підключено до об’єднаної енергетичної системи України перший енергоблок Вуглегірської ТЕС. Для можливості виконання налагоджувальних робіт на енергоблоці передбачено несення навантаження рівним графіком 200 МВт. Протягом трьох…Читати далі →

Нова сторінка на сайті Центренерго

27.09.2013 Сьогодні ми додали нову сторінку на сайт нашої компанії. У ній будуть представлені Вашій увазі інтервью зі співробітниками Товариства, розповіді про роботу служб і підрозділів. Сподіваємося, вона буде корисна і цікава всім представникам енергетичної галузі і гостям нашого сайту. Першим співрозмовником, який відкриває нову…Читати далі →

ПАТ "Центренерго" приймає участь у ХІ міжнародному паливно-енергетичному форумі

25.09.2013 З 24 по 26 вересня 2013р. у Міжнародному виставковому центрі проходить ХІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє». Це найбільша представницька міжнародна галузева виставка України у сферах енергетики, енергетичного машинобудування, електротехніки та світлотехніки, силової електроніки,…Читати далі →

Протипожежна система готується до випробувань

20.09.2013 На Вуглегірській ТЕС впроваджується нова автоматизована система протипожежного захисту,  яка на сьогоднішній день є одним з найбільш ефективних засобів гасіння пожеж. Підрядною організацією зараз проводиться монтаж останніх елементів системи зрошення ферм машинного залу першої черги і найближчим часом згідно графіку мають…Читати далі →

Колективний договір – гарант стабільності соціального захисту працівників ПАТ „Центренерго”

17.09.2013 17 вересня 2013 року на апаратній нараді Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації підведено підсумки 1 етапу (на районному рівні) конкурсу на кращий колективний договір за 2012 рік серед підприємств, установ та організацій м. Києва.На даному етапі за результатами розгляду районним організаційним комітетом колективний…Читати далі →

Ровесницю міста Українка прикрасили курантами

10.09.2013 Як і минулого року, жителі міста отримали до Дня Українки ще один подарунок від Трипільської ТЕС. Цього разу причепурена ровесниця міста — Ледача вежа, що отримала статус почесного експоната міста енергетиків, стала носієм точного часу — на ній прикріпили годинник, виготовлений за спеціальним замовленням на Київському годинниковому…Читати далі →