ПАТ "Центренерго" приймає участь у ХІ міжнародному паливно-енергетичному форумі

25.09.2013 З 24 по 26 вересня 2013р. у Міжнародному виставковому центрі проходить ХІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє». Це найбільша представницька міжнародна галузева виставка України у сферах енергетики, енергетичного машинобудування, електротехніки та світлотехніки, силової електроніки,…Читати далі →

Протипожежна система готується до випробувань

20.09.2013 На Вуглегірській ТЕС впроваджується нова автоматизована система протипожежного захисту,  яка на сьогоднішній день є одним з найбільш ефективних засобів гасіння пожеж. Підрядною організацією зараз проводиться монтаж останніх елементів системи зрошення ферм машинного залу першої черги і найближчим часом згідно графіку мають…Читати далі →

Колективний договір – гарант стабільності соціального захисту працівників ПАТ „Центренерго”

17.09.2013 17 вересня 2013 року на апаратній нараді Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації підведено підсумки 1 етапу (на районному рівні) конкурсу на кращий колективний договір за 2012 рік серед підприємств, установ та організацій м. Києва.На даному етапі за результатами розгляду районним організаційним комітетом колективний…Читати далі →

Ровесницю міста Українка прикрасили курантами

10.09.2013 Як і минулого року, жителі міста отримали до Дня Українки ще один подарунок від Трипільської ТЕС. Цього разу причепурена ровесниця міста — Ледача вежа, що отримала статус почесного експоната міста енергетиків, стала носієм точного часу — на ній прикріпили годинник, виготовлений за спеціальним замовленням на Київському годинниковому…Читати далі →

На посаду в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» призначено технічного директора

9.09.2013 Виконання повноважень Генерального директора ПАТ «Центренерго» з 07 вересня 2013 року покладено на Коземка Олега Мироновича – директора технічного ПАТ «Центренерго». У зв'язку з припиненням Контракту з Генеральним директором  ПАТ «Центренерго» від 23 серпня 2011 року, укладеного з  Чмиренком Олександром Миколайовичем, (за власним…Читати далі →

Як пройшов у ПАТ „Центренерго” незвичайний конкурс

5.09.2013 У листопаді 2012 року керівництво Товариства вирішило вивести діяльність працівників за рамки буденності та провести неординарний конкурс в межах всього Товариства. Метою проведення конкурсу було виявлення висококваліфікованих  працівників Товариства, які творчо відносяться до своєї роботи й здатні на оригінальні та цікаві…Читати далі →