Новини

На посаду в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» призначено технічного директора

9.09.2013 Виконання повноважень Генерального директора ПАТ «Центренерго» з 07 вересня 2013 року покладено на Коземка Олега Мироновича – директора технічного ПАТ «Центренерго». У зв'язку з припиненням Контракту з Генеральним директором  ПАТ «Центренерго» від 23 серпня 2011 року, укладеного з  Чмиренком Олександром Миколайовичем, (за власним…Читати далі →

Як пройшов у ПАТ „Центренерго” незвичайний конкурс

5.09.2013 У листопаді 2012 року керівництво Товариства вирішило вивести діяльність працівників за рамки буденності та провести неординарний конкурс в межах всього Товариства. Метою проведення конкурсу було виявлення висококваліфікованих  працівників Товариства, які творчо відносяться до своєї роботи й здатні на оригінальні та цікаві…Читати далі →

Проекти відновлення АСУ ТП Вуглегірської ТЕС отримали фінансове забезпечення

23.08.2013 На відкритому засіданні у четвер, 22 серпня Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики, затвердила надбавку до тарифу на електричну енергію, що виробляється ПАО "Центренерго" у розмірі 122,94 млн. гривень (без ПДВ) на відновлення системи контролю та керування на енергоблоках № 1 і 4 Вуглегірської теплової електростанції…Читати далі →

ПАТ „Центренерго” вітає шахтарів з професійним святом!

23.08.2013 Шановні друзі, колеги, партнери!Прийміть щирі вітання зі святом, яке є професійним для великої армії гірничих майстрів України! Вугільна промисловість нашої держави є першою серед галузей паливно-енергетичного комплексу за обсягом видобутку палива, де зосереджено більшість працівників та основних фондів паливної промисловості.…Читати далі →

Роботи щодо відновлення покрівлі першої черги Вуглегірської ТЕС підходять до завершення

21.08.2013 Повним ходом, витримуючи затверджений графік, йдуть відновлювальні роботи на першій черзі Вуглегірської теплової електростанції, що зазнала пошкоджень внаслідок пожежі. Станом на 21.08.2013 р. продовжується виконання комплексу робіт з відновлення будівельних конструкцій машинного залу першої черги електростанції. На…Читати далі →

Про хід виконання аварійно-відновлювальних робіт на Вуглегірській ТЕС