Новини

Розпочалося спорудження системи сіркоочищення на другому енергоблоці Трипільської ТЕС

2.08.2013 З  липня цього року на Трипільській ТЄС приступили до будівництва нового  екологічного об’єкта - установки сіркоочищення димових газів. Зведення сіркоочисної установки передбачено техніко-економічним обґрунтуванням технічного переоснащення та реконструкції  енергоблока №2 Трипільської ТЕС та схвалено розпорядженням…Читати далі →

Вітаємо бухгалтерів із професійним святом

17.07.2013 16 липня своє професійне свято відзначили українські бухгалтери. Свято було введено 18 червня 2004 згідно з указом президента «Про День бухгалтера» № 662/2004.Відзначаючи внесок бухгалтерських служб «у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ та організацій, зростання національної економіки», на їх адресу…Читати далі →

Дитячий відпочинок - завдання дорослих

13.06.2013 Із початком червня відкрито літній оздоровчий сезон. Діти співробітників ПАТ «Центренерго» відпочивають у дитячих оздоровчих таборах «Червоні вітрила» і «Какаду» у місті Євпаторія, у дитячому таборі "Дельфін", що розташований на мальовничому березі Каламітської затоки Чорного моря.Тепле море, цілющий клімат західного…Читати далі →

Вітання до 68-ї річниці Великої Перемоги

8.05.2013 Шановні ветерани!У цей світлий травневий день вітаю вас з наступаючим святом Перемоги, яке через багато років залишається особливим для всіх поколінь.Це свято - символ довгоочікуваної і заслуженої перемоги у жорстокій війні, час глибокої скорботи за загиблими в боях і данина поваги героям, що відродили рідну землю.З кожним…Читати далі →

Олександр Чмиренко: "Вуглегірська ТЕС буде повністю відновлена в 2014 р."

29.04.2013 ПАТ «Центренерго» є однією з двох генеруючих компаній, які залишилися у власності держави і повинні бути приватизовані у поточному році. Аварія на Вуглегірській ТЕС - найпотужнішої електростанції компанії і найбільшому енергогенеруючому об'єкті Донецької області, сколихнула не тільки вітчизняну енергетику, але і фондову біржу.…Читати далі →

Тривають роботи з реконструкції енергоблока № 2 Трипільської ТЕС

10.04.2013 На Трипільській тепловій електростанції продовжується проведення комплексу робіт з реконструкції енергоблока № 2. Календарний план та графік фінансування реконструкційних робіт виконується в установленому порядку.На сьогодні виконано роботи з виготовлення та постачання на електростанцію нового основного і допоміжного…Читати далі →