Оголошено проведення чергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

8.02.2013 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства „Центренерго"!Шановні акціонери ПАТ „Центренерго” (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляє, що 21.03.2013 року об 11.00 год. за адресою: м. Київ, 01601, вул. Велика Житомирська, буд. 33, Торгово-промислова палата України, 4 поверх, конференц-зал,…Читати далі →

Новий турбогенератор доставлений на Трипільську ТЕС

30.01.2013 Роботи з реконструкції енергоблока № 2 тривають на Трипільській ТЕС та з кожним днем набирають обертів. Вже проведені всі підготовчі роботи на блоці. Протягом перших 3-х місяців буде демонтуватися застаріле обладнання. На сьогодні понад сімдесят відсотків необхідного для реконструкції обладнання вже надійшло на станцію, тобто…Читати далі →

Музей – віха між минулим і майбутнім

21.01.2013 Підприємство, як і людина, старіє, тож потужна Трипільська ТЕС нині потребує модернізації. Так співпало, що саме з початком реконструкції станції збіглась у часі ще одна подія - відкриття музею підприємства.Справжнім подарунком для тих хто будував місто Українка і теплову електростанцію стало відкриття 24 грудня 2012 року у адміністративному…Читати далі →

На Трипільській ТЕС розпочато повномасштабну реконструкцію енергоблока № 2

14.01.2013 На Трипільській ТЕС завершено роботи з підготовки до виконання реконструкції енергоблока № 2. На станції буде проведена велика за складністю та обсягами робота. Реконструкція такого масштабу виконується вперше на українських теплових електростанціях за період незалежності країни. З 1 січня 2013 року енергоблок відключений…Читати далі →

Ювілей Вуглегірської ТЕС став яскравим святом

25.12.2012 22 грудня працівники Вуглегірської ТЕС відзначали не тільки своє професійне свято - День енергетика, але й ювілей підприємства - 40-річчя з дня пуску першого енергоблоку. Підготовку до урочистостей почали задовго до дня ювілею, тому свято вийшло яскравим, насиченим, повним світла і вогню.Урочисті заходи розпочалися 21 грудня в…Читати далі →

Вітання з Днем енергетика

19.12.2012 Шановні колеги, дорогі друзі! Щиро вітаю всіх українських енергетиків з нашим головним святом - Днем енергетика!Щоб забезпечити енергією вітчизняні підприємства, освітити та обігріти будинки людей енергетики прикладають багато зусиль і здібностей, часто проявляючи при цьому справжній трудовий героїзм.Об'єднана енергосистема…Читати далі →