Новини

Енергетики обговорили проблеми діагностики обладнання ТЕС і продовження термінів його експлуатації

1.03.2013 Питання надійності роботи генеруючого обладнання теплових електростанцій стали особливо актуальні на даний час, враховуючи, що на сьогоднішній день в Україні 92% енергоблоків ТЕС відпрацювали свій розрахунковий ресурс (100 тис. годин). 81 енергоблок або більше 70% обладнання парку енергоблоків перевищили визнану у світовій енергетичній…Читати далі →

Повідомлення про внесення змін до порядку денного чергових загальних зборів акціонерів

1.03.2013  До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства „Центренерго"!(код ЄДРПОУ 2292704)Дирекція ПАТ „Центренерго” повідомляє про внесення змін до порядку денного чергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 21.03.2013 року об 11.00 годині за адресою: м. Київ, 01601, вул. Велика Житомирська, буд. 33, Торгово-промислова палата…Читати далі →

Вітання до Дня захисника Вітчизни

22.02.2013 23 лютого в Україні відзначають День захисника Вітчизни, день військовослужбовців і ветеранів, усіх, хто завоював і захищає мирне життя та безпеку держави і кожного її жителя. Разом з тим він традиційно вважається святом всіх чоловіків. Бути справжнім чоловіком непросто. Це означає - бути найкращим, бути мудрим і справедливим,…Читати далі →

Підбито підсумки ремонтної кампанії 2012 року

20.02.2013 За підсумками 2012 року сума коштів, спрямованих на ремонти та оновлення основних фондів ПАТ «Центренерго», склала 635 млн. грн. У порівнянні з 2011 роком фінансування збільшилося на 26%. Роком раніше вкладення становили 468 млн. грн.У 2012 році освоєння коштів на проведення ремонтів основного і допоміжного обладнання склало 96,8%. Виконання…Читати далі →

Оголошено проведення чергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

8.02.2013 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства „Центренерго"!Шановні акціонери ПАТ „Центренерго” (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляє, що 21.03.2013 року об 11.00 год. за адресою: м. Київ, 01601, вул. Велика Житомирська, буд. 33, Торгово-промислова палата України, 4 поверх, конференц-зал,…Читати далі →

Новий турбогенератор доставлений на Трипільську ТЕС

30.01.2013 Роботи з реконструкції енергоблока № 2 тривають на Трипільській ТЕС та з кожним днем набирають обертів. Вже проведені всі підготовчі роботи на блоці. Протягом перших 3-х місяців буде демонтуватися застаріле обладнання. На сьогодні понад сімдесят відсотків необхідного для реконструкції обладнання вже надійшло на станцію, тобто…Читати далі →