Музей – віха між минулим і майбутнім

21.01.2013 Підприємство, як і людина, старіє, тож потужна Трипільська ТЕС нині потребує модернізації. Так співпало, що саме з початком реконструкції станції збіглась у часі ще одна подія - відкриття музею підприємства.Справжнім подарунком для тих хто будував місто Українка і теплову електростанцію стало відкриття 24 грудня 2012 року у адміністративному…Читати далі →

На Трипільській ТЕС розпочато повномасштабну реконструкцію енергоблока № 2

14.01.2013 На Трипільській ТЕС завершено роботи з підготовки до виконання реконструкції енергоблока № 2. На станції буде проведена велика за складністю та обсягами робота. Реконструкція такого масштабу виконується вперше на українських теплових електростанціях за період незалежності країни. З 1 січня 2013 року енергоблок відключений…Читати далі →

Ювілей Вуглегірської ТЕС став яскравим святом

25.12.2012 22 грудня працівники Вуглегірської ТЕС відзначали не тільки своє професійне свято - День енергетика, але й ювілей підприємства - 40-річчя з дня пуску першого енергоблоку. Підготовку до урочистостей почали задовго до дня ювілею, тому свято вийшло яскравим, насиченим, повним світла і вогню.Урочисті заходи розпочалися 21 грудня в…Читати далі →

Вітання з Днем енергетика

19.12.2012 Шановні колеги, дорогі друзі! Щиро вітаю всіх українських енергетиків з нашим головним святом - Днем енергетика!Щоб забезпечити енергією вітчизняні підприємства, освітити та обігріти будинки людей енергетики прикладають багато зусиль і здібностей, часто проявляючи при цьому справжній трудовий героїзм.Об'єднана енергосистема…Читати далі →

Вуглегірська ТЕС готується до святкування ювілею

18.12.2012 22 грудня 2012 року у енергетиків ПАТ «Центренерго» особливе, подвійне свято. Традиційний День енергетика збігається з 40-річчям з дня пуску першого енергоблока Вуглегірської теплової електростанції потужністю 300 МВт.Вуглегірська ТЕС - одне з найбільших на Донбасі енергогенеруючих підприємств. За показником встановленої потужності, 3…Читати далі →

Команди оперативного персоналу ТЕС показали свою професійну майстерність

6.12.2012 Успішний розвиток будь-якого підприємства вимагає постійного підвищення кваліфікації працівників. З кожним роком вимоги до рівня підготовки оперативного персоналу теплових електростанцій стають все вище. Перевірка знань працівників станції, підвищення рівня професійної підготовки, забезпечення надійної експлуатації обладнання…Читати далі →