Вуглегірська ТЕС готується до святкування ювілею

18.12.2012 22 грудня 2012 року у енергетиків ПАТ «Центренерго» особливе, подвійне свято. Традиційний День енергетика збігається з 40-річчям з дня пуску першого енергоблока Вуглегірської теплової електростанції потужністю 300 МВт.Вуглегірська ТЕС - одне з найбільших на Донбасі енергогенеруючих підприємств. За показником встановленої потужності, 3…Читати далі →

Команди оперативного персоналу ТЕС показали свою професійну майстерність

6.12.2012 Успішний розвиток будь-якого підприємства вимагає постійного підвищення кваліфікації працівників. З кожним роком вимоги до рівня підготовки оперативного персоналу теплових електростанцій стають все вище. Перевірка знань працівників станції, підвищення рівня професійної підготовки, забезпечення надійної експлуатації обладнання…Читати далі →

Надійна робота теплової автоматики - запорука безпечної експлуатації обладнання ТЕС

5.12.2012 Підведення підсумків з оцінки надійності роботи обладнання цехів теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ) ТЕС ПАТ "Центренерго" протягом 2010-2012 років стало темою технічної наради, що відбулась 21 листопада 2012 року на Трипільській ТЕС, під головуванням заступника директора технічного з експлуатації Колеснікова С.І.У ході наради…Читати далі →

Європейські колеги продемонстрували чисті вугільні енерготехнології

16.11.2012 На початку 2011 року Україна отримала грант Європейського співтовариства в розмірі 625 тис. євро на реалізацію Проекту «Демонстрація, ознайомлення та застосування в Україні чистих вугільних технологій та технологій уловлювання та захоронення двоокису вуглецю». Виконавцем проекту став Інститут вугільних енерготехнологій НАН України.Метою…Читати далі →

Команда Центренерго взяла участь у розіграші Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу

13.11.2012 З 15 по 21 жовтня 2012 року у м. Алушта проходив V розіграш перехідного Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу. У ньому взяла участь команда ПАТ «Центренерго». Змагання проходили за ініціативою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.Розвиток масового футболу в Україні, зміцнення…Читати далі →

Спорт, гра чи мистецтво?

12.11.2012 На початку листопада у Бельгії відбувся  Чемпіонат  Європи зі швидкісного збирання  пазлів. У ньому  взяли участь працівники Зміївської ТЕС Олена Фісенко, Юлія Малишева, Олена Рябова. Наші учасники виступали у складі російської команди під назвою «Тім-2» і були єдиними учасниками, що представляють Україну. А всього…Читати далі →