Огляд основних виробничих показників Центренерго за період 9 місяців 2012 року

1.11.2012 За підсумками 9 місяців 2012 року генеруючі потужності ПАТ „Центренерго” продовжують утримувати лідируючі позиції за показниками обсягу виробництва електроенергії. Електростанції компанії виробили 13 754 млн. кВтг електроенергії, що на 31,6% перевищує показник аналогічного періоду 2011 року. Відпуск електроенергії споживачам склав…Читати далі →

ПАТ „Центренерго” - учасник Х Міжнародного Форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє"

26.09.2012 У період з 26 по 28 вересня 2012 року відвідувачі десятого Міжнародного Форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє", мають можливість завітати до стенду енергогенеруючої компанії Центренерго.До ювілейного Форуму Центренерго підготувала новий, сучасний, привабливий та інформаційно насичений стенд. Зручне…Читати далі →

Центренерго будує житло для енергетиків

24.09.2012 ПРЕС-РЕЛІЗ22 вересня 2012 року у місті Світлодарськ, Донецької області відбулося урочисте введення в експлуатацію житлового будинку для робітників Вуглегірської ТЕС. У цьому чотирнадцятиповерховому будинку безкоштовно отримають квартири сім'ї енергетиків, які стоять на черзі вже понад 10 років. Із 78 квартир будинку частину буде…Читати далі →

Центренерго готується до спортивного свята

14.09.2012 У період з 27 вересня по 14 жовтня на базі Спортивно-оздоровчого комплексу Зміївської ТЕС та Спортивного комплексу Вуглегірської ТЕС відбудеться, вже традиційна, корпоративна Спартакіада серед співробітників структурних підрозділів Центренерго.У цьому році Спартакіада приурочена до ювілейної дати - 40-річчя з моменту пуску…Читати далі →

Від оздоровлення персоналу до оздоровлення бізнесу

6.09.2012 Робота на підприємствах енергетичної галузі висуває підвищені вимоги до фізичного і психічного здоров'я людей. Збереження якості життя, здоров'я та активності людей, що дають світло і тепло, є одним із пріоритетних завдань кожного підприємства енергетичної галузі. З метою підвищення професійного довголіття працівників, збереження…Читати далі →

Олександру Чмиренку присвоєно звання Заслужений енергетик України

27.08.2012 Відповідно до Указу Президента України від 24 серпня 2012 року № 500/2012 «Про відзначення державними нагородами України" з нагоди 21-ї річниці незалежності України, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки, багаторічну сумлінну…Читати далі →