Вітання шахтарям України до професійного свята

23.08.2012 Шановні друзі, колеги, партнери!Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників вугільної галузі із професійним святом - Днем шахтаря!Це істинно всенародне свято є втіленням безмежної поваги до мужньої шахтарської професії, однієї з найбільш ризикованих і нелегких на землі.Тільки сміливі та сильні духом люди можуть обрати…Читати далі →

Працюємо з надійними партнерами

3.08.2012 Енергоблок № 8 Зміївської ТЕС був реконструйований у 2005 році за участі консорціуму західних компаній і банків, передусім німецьких. Консорціум очолювала компанія Siemens. У результаті реалізації пілотного проекту потужність блока підвищено з 275 МВт до 325 МВт, істотно поліпшено екологічні та економічні показники енергоблока, подовжено…Читати далі →

Орієнтація на ефективну роботу

3.08.2012 26 липня 2012 року на Трипільській ТЕС відбулась нарада під головуванням Президента НАК „Енергетична компанія України” Омеляновського Петра Йосиповича за участю генерального директора ПАТ «Центренерго» Чмиренка Олександра Миколайовича, технічного директора ПАТ «Центренерго» Коземка Олега Мироновича та директора Трипільської…Читати далі →

На порядку денному – безпека праці

26.07.2012 24 липня 2012 року під головуванням директора з охорони праці та загальних питань Яременка Володимира Петровича та голови Ради профкомів Товариства Бичкова Валерія Валерійовича в апараті управління ПАТ „Центренерго” відбулася нарада по стану охорони праці у Товаристві. У нараді взяли участь керівники служб та відділів з охорони…Читати далі →

Вуглегірська ТЕС вмикає світло у вікнах новобудови

24.07.2012 Вуглегірська ТЕС ПАТ «Центренерго» - це не просто містоутворююче підприємство, не тільки світло і тепло для жителів Світлодарська. Це - його невід'ємна частина, гарантія стабільної життєдіяльності і розвитку всіх сфер міста. Майбутнє станції безпосередньо пов'язано з майбутнім міста і добробутом його мешканців. Досить зазначити,…Читати далі →

За результатами першого півріччя ТЕС Центренерго збільшили виробництво електроенергії

19.07.2012 За підсумками першого півріччя 2012 року ПАТ «Центренерго» покращило техніко-економічні показники господарської діяльності.За 6 місяців 2012 року електростанції ПАТ «Центренерго» виробили 8738 млн.кВтг електроенергії, що на 30% більше у порівнянні з минулим роком, при цьому коефіцієнт використання встановленої потужності обладнання…Читати далі →