Центренерго готується до спортивного свята

14.09.2012 У період з 27 вересня по 14 жовтня на базі Спортивно-оздоровчого комплексу Зміївської ТЕС та Спортивного комплексу Вуглегірської ТЕС відбудеться, вже традиційна, корпоративна Спартакіада серед співробітників структурних підрозділів Центренерго.У цьому році Спартакіада приурочена до ювілейної дати - 40-річчя з моменту пуску…Читати далі →

Від оздоровлення персоналу до оздоровлення бізнесу

6.09.2012 Робота на підприємствах енергетичної галузі висуває підвищені вимоги до фізичного і психічного здоров'я людей. Збереження якості життя, здоров'я та активності людей, що дають світло і тепло, є одним із пріоритетних завдань кожного підприємства енергетичної галузі. З метою підвищення професійного довголіття працівників, збереження…Читати далі →

Олександру Чмиренку присвоєно звання Заслужений енергетик України

27.08.2012 Відповідно до Указу Президента України від 24 серпня 2012 року № 500/2012 «Про відзначення державними нагородами України" з нагоди 21-ї річниці незалежності України, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки, багаторічну сумлінну…Читати далі →

Вітання шахтарям України до професійного свята

23.08.2012 Шановні друзі, колеги, партнери!Колектив ПАТ «Центренерго» вітає всіх працівників вугільної галузі із професійним святом - Днем шахтаря!Це істинно всенародне свято є втіленням безмежної поваги до мужньої шахтарської професії, однієї з найбільш ризикованих і нелегких на землі.Тільки сміливі та сильні духом люди можуть обрати…Читати далі →

Працюємо з надійними партнерами

3.08.2012 Енергоблок № 8 Зміївської ТЕС був реконструйований у 2005 році за участі консорціуму західних компаній і банків, передусім німецьких. Консорціум очолювала компанія Siemens. У результаті реалізації пілотного проекту потужність блока підвищено з 275 МВт до 325 МВт, істотно поліпшено екологічні та економічні показники енергоблока, подовжено…Читати далі →

Орієнтація на ефективну роботу

3.08.2012 26 липня 2012 року на Трипільській ТЕС відбулась нарада під головуванням Президента НАК „Енергетична компанія України” Омеляновського Петра Йосиповича за участю генерального директора ПАТ «Центренерго» Чмиренка Олександра Миколайовича, технічного директора ПАТ «Центренерго» Коземка Олега Мироновича та директора Трипільської…Читати далі →