На порядку денному – безпека праці

26.07.2012 24 липня 2012 року під головуванням директора з охорони праці та загальних питань Яременка Володимира Петровича та голови Ради профкомів Товариства Бичкова Валерія Валерійовича в апараті управління ПАТ „Центренерго” відбулася нарада по стану охорони праці у Товаристві. У нараді взяли участь керівники служб та відділів з охорони…Читати далі →

Вуглегірська ТЕС вмикає світло у вікнах новобудови

24.07.2012 Вуглегірська ТЕС ПАТ «Центренерго» - це не просто містоутворююче підприємство, не тільки світло і тепло для жителів Світлодарська. Це - його невід'ємна частина, гарантія стабільної життєдіяльності і розвитку всіх сфер міста. Майбутнє станції безпосередньо пов'язано з майбутнім міста і добробутом його мешканців. Досить зазначити,…Читати далі →

За результатами першого півріччя ТЕС Центренерго збільшили виробництво електроенергії

19.07.2012 За підсумками першого півріччя 2012 року ПАТ «Центренерго» покращило техніко-економічні показники господарської діяльності.За 6 місяців 2012 року електростанції ПАТ «Центренерго» виробили 8738 млн.кВтг електроенергії, що на 30% більше у порівнянні з минулим роком, при цьому коефіцієнт використання встановленої потужності обладнання…Читати далі →

Переробка золи - шлях до ліквідації золовідвалів

13.07.2012 Виробництво електричної енергії на вугільних ТЕС цілком закономірно супроводжується утворенням відходів у вигляді золи та шлаку із вмістом вуглецю, тобто недогорівшого вугілля. Золовідвали є серйозними джерелами забруднення навколишнього середовища, в першу чергу - атмосферного повітря. Складування золи порушує екологічний…Читати далі →

Літо запрошує на відпочинок

6.07.2012 За вікнами довгоочікуване, сонячне літо. Це прекрасна нагода для гарного відпочинку, унікальна можливість поправити здоров'я, набратися сил і енергії на цілий рік. У Центренерго літньому відпочинку та оздоровленню енергетиків приділяється особлива увага. Профспілкові організації та служби по роботі з персоналом своєчасно…Читати далі →

Озеленення енергетики

26.06.2012   ПАТ "Центренерго" підвело підсумки та оголосило переможців конкурсу-огляду з благоустрою та озелененню територій відокремлених підрозділів „Найкраща упорядкована територія”. Метою конкурсу, який вже став традиційним, було забезпечення порядку і належного санітарного стану територій відокремлених підрозділів ПАТ "Центренерго".…Читати далі →