Переробка золи - шлях до ліквідації золовідвалів

13.07.2012 Виробництво електричної енергії на вугільних ТЕС цілком закономірно супроводжується утворенням відходів у вигляді золи та шлаку із вмістом вуглецю, тобто недогорівшого вугілля. Золовідвали є серйозними джерелами забруднення навколишнього середовища, в першу чергу - атмосферного повітря. Складування золи порушує екологічний…Читати далі →

Літо запрошує на відпочинок

6.07.2012 За вікнами довгоочікуване, сонячне літо. Це прекрасна нагода для гарного відпочинку, унікальна можливість поправити здоров'я, набратися сил і енергії на цілий рік. У Центренерго літньому відпочинку та оздоровленню енергетиків приділяється особлива увага. Профспілкові організації та служби по роботі з персоналом своєчасно…Читати далі →

Озеленення енергетики

26.06.2012   ПАТ "Центренерго" підвело підсумки та оголосило переможців конкурсу-огляду з благоустрою та озелененню територій відокремлених підрозділів „Найкраща упорядкована територія”. Метою конкурсу, який вже став традиційним, було забезпечення порядку і належного санітарного стану територій відокремлених підрозділів ПАТ "Центренерго".…Читати далі →

Центренерго бере курс на генерацію чистої енергії

21.06.2012 Необхідною умовою для подальшого розвитку ПАТ «Центренерго», підвищення конкурентоспроможності та виконання зобов'язань в галузі соціальної відповідальності є підтримка екологічного балансу виробництва електроенергії. Сьогодні фактичні концентрації викидів на існуючому обладнанні значно перевищують встановлені європейські…Читати далі →

Безпека в енергетиці – пріоритетна вимога часу

19.06.2012 Специфіка діяльності підприємств паливно-енергетичного комплексу України передбачає наявність робочих місць на виробництві з небезпечними та шкідливими умовами праці. Тому питання охорони праці на цих підприємствах не втрачають своєї актуальності. Підвищення продуктивності праці, інтенсифікація та ускладнення виробничих…Читати далі →

Ігор Бабенко - новий директор Зміївської ТЕС

25.05.2012 Зміївську теплову електростанцію ПАТ "Центренерго" очолив Ігор Бабенко, змінивши на цій посаді Сергія Плотнікова, який обіймав її з липня 2010 року.24 травня на зборах трудового колективу Зміївської ТЕС за дорученням Дирекції Товариства нового керівника представив Директор з охорони праці та загальних питань ПАТ «Центренерго»…Читати далі →