Новини

Загальними зборами акціонерів Центренерго прийнято рішення про виплату дивідендів

6.04.2012 6 квітня поточного року відбулися чергові Загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго». На Зборах були присутні представники найбільшого акціонера Товариства - НАК "Енергетична компанія України", уповноважені особи компаній-акціонерів та акціонери-фізичні особи. За підсумками реєстрації для участі…Читати далі →

Центренерго запровадило особливі умови безпечного виконання робіт

4.04.2012 Проведення Дня охорони праці на Зміївській ТЕС 15 березня 2012 року, комплексної перевірки стану охорони праці і пожежної безпеки на Вуглегірській ТЕС у період з 19 по 23 березня та виявлені під час заходів зауваження дали привід звернути особливу увагу на стан охорони праці на підприємстві. За результатами роботи підсумкової комісії…Читати далі →

Центренерго опікується безпекою праці на виробництві

27.03.2012 Безпека праці — один з чинників, який визначає якість життя людини. Законом України «Про охорону праці» зазначено, що роботодавець зобов'язаний створити на робочому місці безпечні умови праці. Але разом з тим, працівник особисто повинен дбати про свою безпеку та здоров'я в процесі виробництва. Таким чином, існують обопільні…Читати далі →

Весняні вітання жінкам

7.03.2012 Читати далі →

Оголошено проведення чергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

5.03.2012 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства "Центренерго"! Шановні акціонери ПАТ "Центренерго" (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м.Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляємо, що 06.04.2012 року об 11-00 год. за адресою: м. Київ, б-р Шевченка, буд. 38/40, 4 поверх, конференц-зал № 1 готелю "Експрес", відбудуться чергові Загальні…Читати далі →

Конкурс дитячого малюнку „Охорона праці очима дітей”

27.02.2012   У лютому 2012 року в рамках Всесвітнього Дня охорони праці в Україні стартував конкурс дитячого малюнку „Охорона праці очима дітей”, ініційований і організований Держгірпрмнаглядом України. Підприємства ПАТ „Центренерго”, усвідомлюючи необхідність привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці,…Читати далі →