Озеленення енергетики

26.06.2012   ПАТ "Центренерго" підвело підсумки та оголосило переможців конкурсу-огляду з благоустрою та озелененню територій відокремлених підрозділів „Найкраща упорядкована територія”. Метою конкурсу, який вже став традиційним, було забезпечення порядку і належного санітарного стану територій відокремлених підрозділів ПАТ "Центренерго".…Читати далі →

Центренерго бере курс на генерацію чистої енергії

21.06.2012 Необхідною умовою для подальшого розвитку ПАТ «Центренерго», підвищення конкурентоспроможності та виконання зобов'язань в галузі соціальної відповідальності є підтримка екологічного балансу виробництва електроенергії. Сьогодні фактичні концентрації викидів на існуючому обладнанні значно перевищують встановлені європейські…Читати далі →

Безпека в енергетиці – пріоритетна вимога часу

19.06.2012 Специфіка діяльності підприємств паливно-енергетичного комплексу України передбачає наявність робочих місць на виробництві з небезпечними та шкідливими умовами праці. Тому питання охорони праці на цих підприємствах не втрачають своєї актуальності. Підвищення продуктивності праці, інтенсифікація та ускладнення виробничих…Читати далі →

Ігор Бабенко - новий директор Зміївської ТЕС

25.05.2012 Зміївську теплову електростанцію ПАТ "Центренерго" очолив Ігор Бабенко, змінивши на цій посаді Сергія Плотнікова, який обіймав її з липня 2010 року.24 травня на зборах трудового колективу Зміївської ТЕС за дорученням Дирекції Товариства нового керівника представив Директор з охорони праці та загальних питань ПАТ «Центренерго»…Читати далі →

Загальними зборами акціонерів Центренерго прийнято рішення про виплату дивідендів

6.04.2012 6 квітня поточного року відбулися чергові Загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Центренерго». На Зборах були присутні представники найбільшого акціонера Товариства - НАК "Енергетична компанія України", уповноважені особи компаній-акціонерів та акціонери-фізичні особи. За підсумками реєстрації для участі…Читати далі →

Центренерго запровадило особливі умови безпечного виконання робіт

4.04.2012 Проведення Дня охорони праці на Зміївській ТЕС 15 березня 2012 року, комплексної перевірки стану охорони праці і пожежної безпеки на Вуглегірській ТЕС у період з 19 по 23 березня та виявлені під час заходів зауваження дали привід звернути особливу увагу на стан охорони праці на підприємстві. За результатами роботи підсумкової комісії…Читати далі →