Центренерго опікується безпекою праці на виробництві

27.03.2012 Безпека праці — один з чинників, який визначає якість життя людини. Законом України «Про охорону праці» зазначено, що роботодавець зобов'язаний створити на робочому місці безпечні умови праці. Але разом з тим, працівник особисто повинен дбати про свою безпеку та здоров'я в процесі виробництва. Таким чином, існують обопільні…Читати далі →

Весняні вітання жінкам

7.03.2012 Читати далі →

Оголошено проведення чергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "Центренерго"

5.03.2012 До уваги акціонерів Публічного акціонерного товариства "Центренерго"! Шановні акціонери ПАТ "Центренерго" (код ЄДРПОУ 22927045, місцезнаходження: 03151, м.Київ, вул. Народного Ополчення, 1), повідомляємо, що 06.04.2012 року об 11-00 год. за адресою: м. Київ, б-р Шевченка, буд. 38/40, 4 поверх, конференц-зал № 1 готелю "Експрес", відбудуться чергові Загальні…Читати далі →

Конкурс дитячого малюнку „Охорона праці очима дітей”

27.02.2012   У лютому 2012 року в рамках Всесвітнього Дня охорони праці в Україні стартував конкурс дитячого малюнку „Охорона праці очима дітей”, ініційований і організований Держгірпрмнаглядом України. Підприємства ПАТ „Центренерго”, усвідомлюючи необхідність привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці,…Читати далі →

Переможці програми «Людина року-2011» будуть оголошені в березні

18.01.2012   17 січня 2012 року за підсумками експертного опитування оголошені імена кращих представників української еліти, які за свої професійні досягнення у 2011 році визначені лауреатами загальнонаціональної програми «Людина року-2011». Серед  номінантів на почесне звання Промисловець року -  генеральний директор ПАТ «Центренерго»…Читати далі →

Вітання з Днем Енергетика

22.12.2011 Шановні колеги, дорогі друзі! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята - Дня енергетика! Символічно, що свято відзначається 22 грудня - у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста раніше запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, робота яких - дарувати людям світло і тепло. Аналізуючи…Читати далі →