Новини

ПРЕС-РЕЛІЗ ПАТ «Центренерго» щодо спростування інформації, розміщеної на сайті інтернет-видання «Економічна правда» щодо переплати за перевалку вугілля у портах України

20.09.2017 Сьогодні у ЗМІ з’явилася неправдива інформація щодо переплати за транспортно експедиційні послуги! У зв’язку з цим публікуємо офіційне спростування. ПАТ «Центренерго» у своїй діяльності керується законодавством України і виключно в юридичній площині здійснює будь-яку комерційну діяльність.Для здійснення операцій по розвантаженню…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» отримало першу партію вугілля зі США

14.09.2017 13 вересня п.р. перше судно з 62 тис. тон американського вугілля для ПАТ «Центренерго» встало під розвантаження в порту «Южний». Розвантаження триватиме три доби. Все вугілля першої партії залізничним транспортом буде доставлено на склади Трипільської ТЕС для забезпечення безперебійної роботи протягом осінньо-зимового періоду…Читати далі →

Вітання з присвоєнням почесного звання

28.08.2017 Колектив ПАТ «Центренерго» щиро вітає Члена Дирекції (Директора) Громка Ярослава Андрійовича із присвоєнням почесного звання  «Заслужений енергетик України» (Указ Президента України №251/2017 від 23 серпня 2017 року).  Висловлюючи свою повагу, трудовий колектив бажає колезі міцного здоров’я та життєвої наснаги, подальших трудових…Читати далі →

Вітання з Днем Незалежності України

23.08.2017 Шановні колеги, друзі!Прийміть сердечні вітання з нагоди 26-ї річниці від дня проголошення Незалежності України та Дня Державного Прапора!День Незалежності - головне свято в житті кожної держави!  Це свято, яке об'єднує всіх, хто щиро любить свою країну, бачить її сучасною і процвітаючою, добре розуміє, що успіх країни залежить…Читати далі →

ПАТ «Центренерго» починає імпортувати вугілля з США

31.07.2017 Сьогодні, 31 липня 2017 року в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Олег Коземко разом з виконавчим директором компанії Xcoal Energy and Resources Ерні Трешером у Посольстві США в Україні оголосили про укладання контракту на імпорт американського вугільного палива.  Контракт укладено на виконання домовленостей між Президентами…Читати далі →

Світла пам'ять про колегу та вчителя

20.07.2017 18 липня 2017 року на 70-му році життя перестало битися серце Мисака Йосифа Степановича, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, багаторічного завідувача кафедри "Теплотехніки, теплових і атомних електричних станцій" Національного університету «Львівська Політехніка», генерального директора…Читати далі →