Діти малюють безпеку


У ПАТ «Центренерго» проведено черговий конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2018», який був приурочений до Всесвітнього дня охорони праці в Україні.

Головною метою заходу стало акцентування уваги дітей та молоді, як майбутніх працівників, на виробничих та побутових небезпеках і ризиках.

Члени журі конкурсу у складі представників всіх відокремлених підрозділів Товариства у ході відбіркових турів оцінили художню майстерність, глибину проблеми та оригінальне бачення теми понад 200 творчих робіт дітей. І це ще не остаточна цифра, адже школи, інтернати, ліцеї та коледжі відбирали тільки найкращі малюнки. Тож загалом участь у конкурсі зацікавила дуже багато школярів.

Призові роботи, що пройшли до фінального туру конкурсу, розміщено на центральному стенді в офісі апарату управління ПАТ «Центренерго», а їх автори отримали почесні грамоти та приємні заохочувальні подарунки. 

Але, на нашу думку, не має великого значення, хто отримав нагороду. У виграші - всі. Залучення дітей до участі у конкурсі підвищує відповідальність батьків за власну безпеку, а діти вже з малих років формують свою активну життєву позицію, свідоме ставлення до безпечної поведінки, розмірковуючи про те, як у майбутньому зберегти своє життя і здоров’я.

Щиро вітаємо всіх учасників конкурсу.