• Головна
  • Новини
  • Міністр енергетики США Рік Перрі відвідав Трипільську ТЕС
Міністр енергетики США Рік Перрі відвідав Трипільську ТЕС

10 листопада 2018 року в рамках офіційного візиту до України на Трипільську ТЕС ПАТ "Центренерго" завітав Міністр енергетики США Рік Перрі.

Зустріч відбулася за участі представників Фонду державного майна України, посольства США, Міністерства енергетики України та керівництва ПАТ "Центренерго".

В ході візиту Рік Перрі побував на вугільному складі електростанції, де побачив антрацитове вугілля, яке надійшло нещодавно з США. Міністр також побував на: центральному щиті керування, де дізнався про роботу електростанції; щитах керування першого та другого енергоблоків; зустрівся та поспілкувався з оперативним персоналом підприємства.

Рік Перрі разом з послом США в Україні Марі Йованович, заступником Міністра енергетики України Наталією Бойко та в.о. генерального директора ПАТ "Центренерго" Олегом Коземком обговорили ряд важливих питань стосовно постачання вугілля, енергетичної безпеки тощо.

Наприкінці візиту Міністр завітав до Музею Трипільської ТЕС, де познайомився з історією підприємства та залишив пам’ятний запис у книзі гостей.