На Зміївській ТЕС – новий головний інженер

З 1 лютого 2017 року на посаду головного інженера Зміївської ТЕС призначено Дьяченка Юрія Михайловича, який до цього весь час працював на Вуглегірській ТЕС.

За фахом Юрій Михайлович – інженер-електрик електричних систем, здобув вищу освіту в Харківському політехнічному інституті. Загальний стаж роботи 31 рік. Трудову діяльність починав у 1985 році з посади з електромонтера Вуглегірської ТЕС. Професійно зростаючи з 2008 року став заступником головного інженера з експлуатації та екології і далі обіймав посаду заступника директора ТЕС з капітальних інвестицій та реконструкції Вуглегірської ТЕС. До моменту призначення головним інженером Зміївської ТЕС працював на посаді начальника відділу реконструкції Вуглегірської ТЕС.

Директор Зміївської ТЕС Бабенко Ігор Анатолійович представив колективу нового головного інженера та окреслив ряд найважливіших завдань, серед яких успішна реалізація проектів технічного переоснащення двох котлоагрегатів №2,5 Зміївської ТЕС з переведенням їх на використання вугілля марки «Г» і «ДГ», проведення ремонтної програми 2017 року для забезпечення надійності роботи енергоблоків під час осінньо-зимового періоду та сталого забезпечення електроенергією українського споживача.

Керівництво ПАТ «Центренерго» має надію, що це нове кадрове рішення позитивно вплине на роботу Зміївської ТЕС та завдяки багаторічному досвіду та професіоналізму нового технічного керівника поставлені перед колективом завдання будуть якісно та вчасно виконуватись.