• Головна
  • Новини
  • Підтримка місцевої влади важлива для роботи Трипільської ТЕС
Підтримка місцевої влади важлива для роботи Трипільської ТЕС

Сьогодні в.о. генерального директора ПАТ "Центренерго" Олег Коземко разом з головою Київської ОДА Олександром Горганом, депутатом Київської обласної ради Георгієм Цагарешвілі, міським головою м. Українка Павлом Козирєвим відвідали з робочим візитом Трипільську ТЕС.

Директор Трипільської ТЕС Петро Кравець та начальник зміни електростанції розповіли очільнику Київської ОДА Олександру Горгану про технологічні особливості роботи на реконструйованому енергоблоці №2, хід спорудження сіркоочистки, шляхи вирішення питання накопичення золовідвалу, можливості та доцільність спорудження в м. Українка котельні. 

Окрім нагальних питань роботи та життєдіяльності, які стояли на порядку денному, всі погодилися, що першочерговими кроками для продовження безперебійної роботи ТЕС є забезпечення станції вугільним паливом.


Олександр Горган виразив занепокоєння ситуацією з постачанням палива на ТЕС, оскільки від цього залежить енергозабезпечення Київської області, а також постачання гарячої води та тепла мешканцям міста Українка. У ході зустрічі було досягнуто домовленості спільними зусиллями вживати заходів з метою не доведення ситуації до критичної. Адже на першому місці - громадяни України!