• Головна
  • Новини
  • У ПАТ «Центренерго» представили нового в.о. генерального директора – Юрія Власенка
У ПАТ «Центренерго» представили нового в.о. генерального директора – Юрія Власенка

Нового виконувача обов’язків генерального директора ПАТ «Центренерго» Юрія Власенка представив сьогодні колективу компанії голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко.

Звертаючись до працівників «Центренерго», Дмитро Сенниченко відзначив великий внесок попереднього керівника Олександра Корчинського у виведення підприємства на прибутковий рівень, підтримання енергосистеми України у критичний період та збереження енергетичної безпеки держави. Водночас, перед новою дирекцією держава, як головний акціонер, ставить нові завдання, зазначив голова Фонду держмайна.

Зокрема, це оптимізація продажів електроенергії для отримання прибутків, оптимізація витрат і досягнення максимальної ефективності фінансової діяльності (зокрема, завершення роботи з передачі або продажу нерентабельних непрофільних активів), створення у співпраці з Міненерго вертикально інтегрованої компанії з ефективними державними шахтами на базі «Центренерго» та ключове завдання - підготовка до приватизації.

-        Головна вимога до нової дирекції – працювати в інтересах держави, - наголосив Дмитро Сенниченко.

Новий в.о. генерального директора компанії Юрій Власенко представив колективу новопризначених членів дирекції «Центренерго» та провів першу робочу нараду з керівниками усіх підрозділів, на якій поставив відповідні завдання по напрямках.

   

ДОВІДКОВО: Рішенням Наглядової ради ПАТ «Центренерго» від 26.02.2021 членами дирекції (директорами) ПАТ «Центренерго» обрано:

  1. Куракова Олексія Сергійовича;
  2. Довгаля Віталія Юрійовича;
  3. Галущака Володимира Олександровича;
  4. Спичку Віктора Олексійовича;
  5. Шульгу Сергія Анатолійовича;
  6. Мамонова Дмитра Вікторовича;
  7. Реймана Володимира Антоновича;
  8. Волошину Олену Антонівну.