• Головна
  • Новини
  • У ПАТ "Центренерго" розпочато підготовку до відзначення Всесвітнього дня охорони праці – 2017
У ПАТ "Центренерго" розпочато підготовку до відзначення Всесвітнього дня охорони праці – 2017

Девізом цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці, який за рішенням Міжнародної організації праці відзначається щорічно 28-го квітня, буде «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».

Систематизація, збір та оприлюднення даних про нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання має важливе значення, адже це  дасть можливість підвищити культуру охорони праці, привернути увагу громадськості до масштабів проблеми та досягти кращих показників ефективності системи охорони праці, а саме головне – зберегти людські життя та здоров’я.

До уваги спільноти публікуємо офіційне звернення організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні.

 

 

Zvernennia ЗВЕРНЕННЯ Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій