• Головна
  • Новини
  • Виконання умов Колективного договору обговорено на конференції
Виконання умов Колективного договору обговорено на конференції

4 жовтня 2018 року відбулася загальна конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго». У ході конференції делегати від трудових колективів обговорили виконання у 2018 році положень Колдоговору, що діє з початку 2016 року і до кінця 2018 року.

Вищезгаданому заходу передували конференції трудових колективів у відокремлених підрозділах, на яких були запропоновані пропозиції до нової редакції Колективного договору.

Голова комісії з перевірки виконання умов Колективного договору ПАТ «Центренерго» Ярослав Громко дав загальну оцінку роботи Товариства протягом цього року. Зокрема у своїй доповіді він зупинився на виробничих питаннях, паливозабезпеченні, виконанні фінансово-економічних показників, реалізації проектів технічного переоснащення енергоблоків Зміївської та Трипільської ТЕС. Окремою темою доповіді стало виконання умов Колективного договору в частині виконання заходів з охорони праці та пожежної безпеки, підвищення кваліфікації кадрів, питань оплати праці та інше.

Голова Ради профкомів ПАТ «Центренерго» Олександр Шевчук у своїй співдоповіді наголосив, що положення Колективного договору виконуються сторонами з високим рівнем відповідальності. Зокрема він відзначив роботу щодо забезпечення засад соціального захисту працівників, оздоровлення робітників та дітей тощо.

Делегати трудового колективу визнали роботу Адміністрації та Ради профспілкових комітетів Товариства з оцінкою відмінно.

Під час обговорення питань порядку денного конференції виступили Дученко О.Г. – голова ППО ВП «Ременерго»; Болбот В.Г. – майстер електричного цеху Вуглегірської ТЕС; Якимець О.М. – майстер ЦЦР-1 Трипільської ТЕС; Коробенко В.М. – начальник зміни КТЦ Трипільської ТЕС; Омельченко Г.П. – голова ППО Зміївської ТЕС. Всі виступаючі дали високу оцінку роботи Адміністрації та Ради профкомів Товариства.

В роботі конференції взяли участь Голова ЦК «Укрелектропрофспілки» Шишов С.С., Голова Київської обласної організації «Укрелектропрофспілки» Максименко Л.П., Голова Черкаської обласної організації «Укрелектропрофспілки» Молдованов О.Б.

Делегати заслухали та затвердили Акт робочої комісії по перевірці виконання умов діючого Колективного договору, а також вирішили взяти за основу з урахуванням прийнятих пропозицій діючий Колективний договір ПАТ «Центренерго» на 2016-2018 роки для Колективного договору на 2019-2021 роки.