ВІТАННЯ З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!
Вітаємо всіх з професійним святом - Днем енергетика та Новим роком, що наступає!

Робота енергетиків – це інфраструктура міст, тепло та світло у будинках, безперебійне функціонування об'єктів промисловості та сільського господарства. Всі зусилля Ви докладаєте для того, щоб життя українців було зручним та комфортним. Те, чому Ви присвятили своє життя, неможливо переоцінити.

Енергетика - це гарантія зміцнення авторитету держави. Це – щоденні новини національного та міжнародного масштабу, палітра думок та постійний баланс, динамічна робота політиків та професіоналів бізнесу. Тільки у тісній координації та взаємодії виробників, наукових центрів, органів влади, ЗМІ та громадськості – ключ до міцної, збалансованої стабільності енергосистеми країни та можливості протистояти світовим викликам та глобальним енергетичним тенденціям.

Українська енергетика є не тільки основою економіки, вона є національним надбанням, створеним розумом, копіткою працею, руками талановитих професіоналів свого часу, руками наших ветеранів! Дякуємо їм за міцний фундамент.

Але сьогодні стрімко розвиваються технології, з'являються нові джерела енергії, на енергетичну галузь чекають нові трансформації і екологічні виклики. Україні дуже важливо бути у руслі технологічної конкуренції. І ми впевнені, що для згуртованої, дружної сім'ї українських енергетиків немає нездійсненних завдань, незалежно від напряму їх діяльності: чи то енергомашинобудування, сонячна чи традиційна генерація.

З нагоди професійного свята і напередодні Нового року хочемо висловити велику повагу та подяку всім фахівцям енергетичної галузі та побажати успіхів, здоров'я, удачі, щастя та благополуччя. Нехай наступний рік стане більш вдалим для кожного з Вас, для Ваших рідних та близьких та для всієї нашої галузі, що забезпечує якісне та надійне енергопостачання споживачів.

Адміністрація ПАТ «Центренерго»