• Головна
  • Новини
  • Колективний договір на 2022-2025 роки прийнято конференцією трудового колективу
Колективний договір на 2022-2025 роки прийнято конференцією трудового колективу

Виконання умов Колективного договору 2019-2021 років та прийняття нової редакції Колективного договору на 2022-2025 роки стали основними питаннями загальної конференції трудового колективу ПАТ «Центренерго», що відбулася 12 листопада в режимі відеоконференції з дотриманням карантинних обмежень.

Вищезгаданому заходу передували конференції трудових колективів у відокремлених підрозділах, на яких були запропоновані пропозиції до нової редакції Колективного договору.

У ході конференції делегати, серед інших, обговорили питання оплати праці та чисельності персоналу в Товаристві за звітний період. Було зазначено, що всі зобов’язання з оплати праці, які Адміністрація взяла на себе у 2021 році виконуються. При цьому детально розглянуто складові фонду оплати праці, а також зазначено, що Товариством вимушено вживалися непопулярні заходи для оптимізації витрат на оплату праці через кризовий стан Товариства протягом поточного року.

Адміністрація Товариства повідомила про відновлення з 1 грудня 2021 року розміру виплат заробітної плати в повному обсязі, а також вжиття в подальшому необхідних заходів для збереження та розвитку трудового потенціалу.

Голова Ради профкомів ПАТ «Центренерго» Олександр Шевчук зазначив, що Рада профкомів проводила необхідну роботу та вживала всіх можливих заходів по вирішенню проблем трудового колективу в умовах складної фінансово-економічної ситуації, яка спричинена факторами, що знаходяться за межами впливу Товариства та загроз пандемії Covid-19.

Делегати трудового колективу визнали роботу Адміністрації та Ради профспілкових комітетів Товариства з оцінкою «добре».

Делегати були ознайомлені та підтримали пропозиції до проєкту Колдоговору на 2022-2025 роки, опрацьовані Комісією з виконання умов Колективного договору.

Учасники заходу заслухали та затвердили Акт перевірки виконання умов чинного Колективного договору у 2021 році, а також прийняли рішення взяти за основу чинний Колективний договір ПАТ «Центренерго» на 2019-2021 роки з урахуванням запропонованих пропозицій і узгодження інтересів працівників та одноголосно прийняли Колективний договір ПАТ «Центренерго» на 2022-2025 роки.