На захисті інтересів трудового колективу

Загальна конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго», яка відбулася 7 грудня 2017 року на Трипіллі, поставила оцінку «відмінно» роботі Адміністрації та Раді профспілкових комітетів ПАТ «Центренерго» по виконанню у поточному році умов Колективного договору, який укладено на 2016-2018 роки.

Загальному форуму передували конференції, збори та спільні засідання трудових колективів всіх відокремлених підрозділів Товариства. Їх підсумком стали зауваження та пропозиції до Колективного договору, що винесено на обговорення. 

На зборах були присутні 68 делегатів. Від адміністрації в його роботі взяли участь Член Дирекції (Директор) ПАТ «Центренерго» Громко Я.А. та директори відокремлених підрозділів, від Ради профкомів  підприємства - її голова Шевчук О.І. та голови профспілок відокремлених підрозділів.

Відкриваючи роботу конференції, перед присутніми виступив Громко Ярослав Андрійович – Голова робочої комісії з перевірки виконань у 2017 році умов Колективного договору. 

У своїй доповіді він проаналізував роботу Товариства протягом 2017 року та відмітив найбільш важливі моменти, приділив особливу увагу умовам, що негативно вплинули на діяльність Товариства та заходам, які були прийняті керівництвом для їх подолання, проінформував про фінансово-економічний стан компанії. Особливу увагу було приділено питанням оплати праці, виконання соціальних програм, медичного забезпечення, підготовки кадрів та виробничої дисципліни, охорони праці та вжиттю всіх необхідних заходів для підвищення промислової безпеки, що дало підстави в цілому зробити висновки, що норми і положення Колективного договору протягом звітного періоду виконано в повній мірі. На завершення виступу Ярослав Андрійович подякував трудовому колективу за сумлінну працю та високий професіоналізм.

Делегати заслухали та затвердили Акт робочої комісії по перевірці виконання умов діючого Колективного договору.  Виступаючі члени трудових  колективів електростанцій відмітили що, не зважаючи на складну ситуацію, усі завдання щодо соціального захисту працівників, передбачені Колективним договором, виконані у повному обсязі. 

Гість конференції, Голова ЦК «Укрелектропрофспілки», Шишов С.С. охарактеризував роботу Товариства як відмінну. Вітаючи енергетиків з майбутнім професійним святом, він підкреслив, що Колективний договір ПАТ «Центренерго» продовжує оставатись одним з кращих в енергетичної галузі України.