На Зміївській ТЕС новий керівник

На Зміївській тепловій електростанції представили нового директора. Підприємство очолив досвідчений енергетик та керівник - Михайло Юрійович Фатьянов.

- Це кадрове рішення посилить професійну команду Зміївської ТЕС. Основні завдання Михайла Фатьянова на посаді в.о. директора Зміївської ТЕС – це передусім практичне втілення розробленого спільно з керівництвом ПАТ «Центренерго» комплексу заходів для прибутковості роботи теплоелектростанції. Зокрема, оптимізація питомих витрат, непрофільних активів, підвищення виробничої ефективності. Також у числі пріоритетних залишаються напрямки безпеки виробництва, умови та охорона праці, вирішення соціальних питань працівників станції. Підвищення конкурентоздатності Зміївської ТЕС на новому ринку електроенергії, збереження позицій як підприємства з високою ефективністю та гідними умовами праці, а для жителів регіону — надійного постачальника тепла і світла – те, чого очікують від нового директора ТЕС, - зазначив в. о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Олександр Корчинський під час представлення нового керівника колективу теплоелектростанції.

Михайло Фатьянов пройшов трудовий шлях від машиніста енергоблоку котлотурбінного цеху до заступника начальника цеху налагодження та випробувань ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго" Запорізька ТЕС. Працював начальником відділу з аналізу експлуатації обладнання ТОВ "ДТЕК". Попередні три роки очолював ВП "Черкаська ТЕЦ" ПАТ "Черкаське хімволокно". За освітою інженер-теплоенергетик, закінчив Дніпропетровський державний технічний університет залізничного транспорту.

Новопризначений директор станції познайомився з представниками колективу електростанції, із цехами та підрозділами підприємства, відвідав територію золовідвалу ТЕС.

- Я усвідомлюю рівень відповідальності, який беру на себе, очоливши команду Зміївської ТЕС. І залучу всі свої знання та попередньо отриманий досвід, щоб вирішувати поставлені завдання. – запевнив Михайло Фатьянов. - Одним із оперативних для мене на сьогодні завдань є стабільне проходження опалювального сезону 2020-2021 рр. Водночас, втілення стратегічних завдань, поставлених керівництвом ПАТ «Центренерго» - для мене справа, як фахівця, справа честі. Від нашої ефективної стабільної роботи залежить доля підприємства, його колективу, жителів регіону і всієї енергетичної галузі України.