• Головна
  • Новини
  • Обговорення можливостей і визначення пріоритетних напрямків двостороннього співробітництва стало метою візиту Посла ПАР до Центренерго
Обговорення можливостей і визначення пріоритетних напрямків двостороннього співробітництва стало метою візиту Посла ПАР до Центренерго

Сьогодні, 30 липня 2019 року відбулася зустріч керівництва ПАТ «Центренерго» з новопризначеним Послом Південно-Африканської Республіки в Україні паном Андре Йоханнесом Гроеневальдом.

В ході перемовин в.о. генерального директора ПАТ «Центренерго» Володимир Потапенко поінформував пана Посла про діяльність та основні потреби Товариства. Пан Посол, в свою чергу, ознайомив зі значними можливостями і потенціалом економіки ПАР та запропонував продовжити співробітництво у напрямках, що складають обопільний інтерес.

Андре Гроеневальд запевнив у готовності надати будь-яке сприяння у налагодженні прямих контактів з південноафриканськими видобувними підприємствами.

Обидві сторони заявили про готовність продовжити рух в напрямку взаємовигідного співробітництва та запланували ряд робочих зустрічей найближчим часом.