• Головна
  • Новини
  • ПАТ «Центренерго» посилює комунікаційну та міжнародну діяльність
ПАТ «Центренерго» посилює комунікаційну та міжнародну діяльність

Для формування нових напрямків комунікаційної стратегії ПАТ «Центренерго»,  посилення  зв’язків з громадськістю та міжнародною спільнотою в Товаристві створено Департамент зовнішніх комунікацій. 

До його компетенції віднесено питання розвитку та підтримки зовнішньоекономічних зв’язків компанії, оперативного інформування громадськості та ЗМІ щодо активності компанії на енергетичному ринку країни, реагування на складну систему відносин бізнес-суспільство та об’єктивного висвітлення діяльності Товариства в цілому.

На посаду керівника створеного департаменту призначено топ-менеджера з досвідом роботи у сфері економічного та міжнародного співробітництва - Кузьмича Тараса Олександровича, який з 24 січня 2017 року приступив до виконання своїх обов'язків.

Кузьмич Т.О. має вищу освіту за спеціальністю юрист-міжнародник, тривалий час працював на різних керівних посадах, зокрема радником Міністра енергетики та вугільної промисловості України з міжнародних питань та європейської інтеграції, в закордонних дипломатичних представництвах та на управлінських державних посадах. 

Контактна інформація:
e-mail: [email protected]