• Головна
  • Новини
  • ПАТ «Центренерго» щиро вітає всіх з 30-річчям Незалежності України і Днем Державного Прапора!
ПАТ «Центренерго» щиро вітає всіх з 30-річчям Незалежності України і Днем Державного Прапора!

День Незалежності України – особливе свято для кожного з нас. Це нагадування про ціну, яку заплатили найкращі сини і дочки України за прагнення до гідного життя у своїй суверенній державі. Це час зрозуміти, чого ми навчилися за роки незалежності.

З височини пройдешніх років ми бачимо, якою крихкою і тендітною була отримана свобода, як вона потребує захисту й сьогодні. Але нам вдалося втримати її, нашу незалежність, нашу державу. Зовнішня загроза лише прискорила процес формування сучасної української нації. Ми пройшли випробування на вірність ідеям свободи та патріотизм і готові рухатись вперед – до процвітання та створення могутньої європейської держави.

Творення історії країни, її сьогодення і майбутнього - наша історична місія, велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Своєю невтомною працею та високою громадянською відповідальністю енергетики підтримують курс на здобуття енергетичної незалежності України.

У ці святкові дні від щирого серця бажаємо всім миру та злагоди, національної єдності, віри в майбутнє, міцного здоров’я, благополуччя в родинах, добробуту, сил і наснаги в усіх справах та починаннях заради процвітання незалежної України!