• Головна
  • Новини
  • ПАТ «Центренерго» відзначило День Прапора і День Незалежності України вагомими здобутками
ПАТ «Центренерго» відзначило День Прапора і День Незалежності України вагомими здобутками

До свята Незалежності керівництво ПАТ «Центренерго» урочисто відзначило нагородами працівників Товариства, котрі внесли значний вклад в у роботу Товариства.

ПАТ «Центренерго» відзначило велике свято, значними здобутками. Завдяки невтомній праці і вірі у власні сили наші енергетики виконали надважливе завдання для подальшого утвердження української державності та справжньої енергетичної незалежності, реалізувавши перші в українській енергетиці проекти щодо технічного переоснащення енергоблоків Зміївської та Трипільської ТЕС з переведенням на вугілля газової групи. Завдяки цьому підприємство отримало змогу здійснювати виробіток електричної енергії для потреб споживачів держави на вітчизняному вугіллі.

Не менш масштабними є подальші плани щодо зменшення використання у виробництві імпортованого вугілля та зниження негативного екологічного впливу технологічного процесу на навколишнє середовище.

Бажаємо всім, хто вважає себе патріотом України, хто стоїть на захисті її незалежності, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею, добробуту, миру та наснаги у всіх справах та починаннях.