• Головна
  • Повідомлення
  • Повідомлення про відкрите обговорення проекту інвестиційної програми Трипільської ТЕС у сфері теплопостачання на 2018 рік
Повідомлення про відкрите обговорення проекту інвестиційної програми Трипільської ТЕС у сфері теплопостачання на 2018 рік

Трипільська ТЕС ПАТ «Центренерго» повідомляє про те, що 20 жовтня 2017 року о 14:00 год. відбудеться відкрите обговорення проекту інвестиційної програми у сфері теплопостачання на 2018 рік за адресою: м. Українка, проспект Дніпровський, 15 (Палац культури «Енергетик»).

Пропозиції та зауваження щодо змін до Інвестиційної програми, а також заявки для участі у відкритому обговоренні приймаються в паперовому вигляді за адресою: 08720, м. Українка, вул. Промислова, 1 або в електронному вигляді на адресу: [email protected].

Пропозиції та зауваження до оприлюднених документів мають бути обґрунтовані та надаватися до 19 жовтня 2017 року. Зауваження та пропозиції, що будуть надіслані після 19 жовтня 2017 року, а також анонімні зауваження та пропозиції не будуть реєструватись та розглядатися.