• Головна
  • Новини
  • Енергетикам презентували новинки засобів індивідуального захисту
Енергетикам презентували новинки засобів індивідуального захисту
За погодженням з керівництвом ПАТ "Центренерго", 12 серпня 2019 року Трипільську ТЕС відвідали поважні гості: керівник відділу ЗІЗ ТОВ "ЗМ Україна" - Прокопчук В.М., директор з розвитку на території України та Грузії, ЗМ Polska sp. z.o.o. - Храпейчук Г.А., регіональний директор,ЗМ Polska sp. z.o.o. - Міклашевич Петр.

Спочатку представники компанії познайомилися зі сторінками історії Трипільської ТЕС завітавши в Музей ТпТЕС, де побачили цікаві експонати та познайомилися з особливостями роботи електростанції.

Трохи згодом гості зустрілися зі співробітниками відділів ВОП та ВПБтаЦЗ Трипільської ТЕС з якими обговорили питання стосовно використання засобів індивідуального захисту працівниками підприємства на робочих місцях.

В ході зустрічі представники компанії познайомили наших працівників з новинками, які тільки-но почали випускати, або тими, що тільки через декілька місяців з'являться на ринку України (напівмаски захисні для органів дихання, одноразові респіратори, захисні окуляри, аналог протигазів ГП-7, ГП-9 тощо) та розповіли про особливості їх використання: тривалість застосування, періодичність зміни фільтрів.