• Головна
  • Новини
  • До зими готові. Енергетики ПАТ «Центренерго» дочасно підготувалися до опалювального  сезону
До зими готові. Енергетики ПАТ «Центренерго» дочасно підготувалися до опалювального  сезону

Підготовку до зими завершено, усі обʼєкти «Центренерго» готові до опалювального сезону, - Андрій Чуркін, генеральний директор ПАТ «Центренерго»

 

13 жовтня на Зміївській ТЕС запущений ще один енергоблок. Його плановий ремонт завершено раніше графіку. І тепер, генеруючі спроможності підприємства, зросли ще на 160 МВт і досягли запланованої, на початок опалювального сезону, величини. Введення додаткового резерву,  значно підвищить надійність постачання електрики для споживачів Харківського енергетичного вузла. Підготовлені усі теплові мережі міст-супутників електростанцій «Центренерго». Тепло в оселі мешканців селища Слобожанське (Харківщина) та міста Українка (Київщина), згідно рішення місцевих рад, плануємо дати з 16.10.2023 року.

 

Таким чином, підприємство виконало зобов'язання перед державою щодо введення запланованої кількості генеруючих одиниць та потужностей на цей час.  Дякую за сприяння та підтримку Офісу Президента, Міністерству енергетики, Фонду державного майна та всьому трудовому колективу «Центренерго».