• Головна
  • Новини
  • Медіа-атаки на ПАТ «Центренерго» у розпал підготовки до опалювального сезону тривають
Медіа-атаки на ПАТ «Центренерго» у розпал підготовки до опалювального сезону тривають

Кілька днів тому у деяких ЗМІ вийшли неправдиві публікації, які дискредитують керівництво Фонду Державного майна України та ПАТ «Центренерго» й спрямовані на поширення паніки серед українців. Зокрема, йдеться про нібито зареєстроване кримінальне провадження щодо керівників підприємства за начебто провал підготовки до опалювального сезону, саботування доручень уряду, також малюються апокаліптичні сценарії на зиму.

ПАТ «Центренерго» спростовує цю дезінформацію та повідомляє: Служба безпеки України не проводить жодних перевірок щодо діючих керівників ФДМУ та «Центренерго» у рамках підготовки до опалювального сезону 2023-2024 рр. Також, не відповідає дійсності інформація щодо кримінального розслідування стосовно заступника Голови ФДМУ Олександра Федоришина, голови та члена Наглядової ради ПАТ «Центренерго» Андрія Готи та Віктора Бусько.

В умовах безпрецедентної ремонтної кампанії енергетичної галузі України, яка постраждала від ракетних та дронових атак ворога, ПАТ «Центренерго» проводить усі необхідні підготовчі заходи до опалювального сезону, накопичує паливо на складах, відпрацьовує всі можливі сценарії потенційних загроз, рухається відповідно до затверджених графіків відновлювальних робіт. Служба безпеки України володіє всією інформацією щодо цього, робить усе необхідне для енергобезпеки та захисту підприємства від шахрайських дій колишніх посадовців компанії. Просимо Вас довіряти лише офіційним джерелам інформації, оскільки ворог у війні проти України активно веде інформаційно-психологічні операції і використовує усі можливі засоби, спрямовані на знищення нашої держави. Інформаційні атаки проти «Центренерго», скеровані на зрив опалювального сезону, є наочним прикладом таких ІПСО. Бо відволікають колектив від поточної і надважливої роботи, сіють смуту всередині підприємства, паніку та недовіру серед українців.

ПАТ «Центренерго» ще раз запевняє: підготовка до опалювального сезону відбувається відповідно графіків, які затверджені Міненерго України.

Фонд державного майна України, як головний акціонер ПАТ «Центренерго» , висловлює довіру та підтримку діючому керівництву підприємства.