• Головна
  • Новини
  • ПАТ «Центренерго» вітає з Днем Незалежності України кожного українця і кожну українку!
ПАТ «Центренерго» вітає з Днем Незалежності України кожного українця і кожну українку!

Ще ніколи в історії України слово "незалежність" не набувало такого значення, як сьогодні. Це не просто слово, це - життя. Мирне життя на землі своїх пращурів, зі своєю культурою, своєю мовою,  це національна риса нашого народу, мета, що об’єднала нас усіх.

32-гу річницю проголошення незалежності Україна відзначає у боротьбі з російським агресором. Ця боротьба не тільки за людей і територію, це битва за право бути собою, вирішувати  самим як жити і яке майбутнє обирати.

Ціна свободи та незалежності надзвичайно висока. Щодня ми платимо життями українців, знищеними містами і підприємствами, втраченими домівками і розділеними сім’ями. Але сильна нація, формується в період труднощів та втрат і це значне випробування для українського народу, яке він витримує з честю.

Наші Збройні сили стримують російський збройний напад і боряться за звільнення від окупанта кожного метра української землі. Дякуємо нашим воїнам! Шлях становлення незалежності буде пройдено до кінця.

Окрім Збройних сил України, нашу незалежність щодня боронять тисячі інших героїв, які поряд з нами. Серед них – енергетики. Люди, які мужньо, не залишаючи своїх робочих місць під обстрілами, продовжують працювати, генеруючи життєво необхідну електроенергію та забезпечуючи подачу тепла у домівки українців. Енергетики ПАТ «Центренерго» тримають енергетичний фронт та продовжують робити все можливе, щоб українці якомога менше відчували наслідки енергетичного терору рф. Дякуємо кожному нашому працівнику за мужність, професіоналізм та відданість своїй справі.

Головне ж, що творить і зміцнює незалежність України це прагнення і дії небайдужих людей. Людей, які захищають Україну на фронті, людей, які підтримують армію і розбудовують країну в тилу. Пишаємося нашим народом! Бажаємо витримки, віри у перемогу, добробуту та якнайшвидшого повернення до мирного життя. 

Зі святом, вільний народе, вільної країни!   З Днем Незалежності!